Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.97 secunde)
In drum spre Zalau, unde locuieste familia sa, Codrut Seres s-a oprit in jurul orei 15,30 pentru mai putin de 60 de minute la Craidorolt, unde a avut o scurta discutie cu localnicii aflati in fata unui bar din comuna si a trecut pe la un unchi care locuieste in Satu Mic din comuna Craidorolt.
"Nu se poate, fizic vorbind, sa rezolvam toate aceste cereri, poate decat intr-un procent de 15%. Trebuie insa sa ii ajutam pe cei ce merita cu adevarat sa isi recapete pamanturile, restul urmand sa fie despagubiti in bani.
Sumele virate variau intre 15 si 30 de milioane de lei. Banii au fost virati unei firme din Bucuresti, Contur Media, cu care au fost incheiate de altfel contractele de sponsorizare.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Fostul deputat Scarlat Iriza este asociat sau actionar la peste 15 firme si deruleaza afaceri importante cu spatii in Tirgu Jiu.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de rechemare in tara a mai multor ambasadori.
Dorel Coica a fost vreme de 15 ani medic sef la Politia de Frontiera pina in anul 2000 cind a trecut in rezerva cu gradul de colonel.
Conducerea Parchetului National Anticoruptie a solicitat CSM crearea unor instante specializate in probleme de combatere a criminalitatii organizate si infiintarea a trei centre tehnice la nivel national, precum si modificarea Legii de organizare si functionare a institutiei, pentru ca in acest moment, pentru a putea aspira la un post de procuror de ancheta, insarcinat cu organizarea flagrantelor, este necesara o experienta de 15 ani.
ieri, 15 aprilie a.c.). Iar in plan local, lucrurile decurg normal intre PD si PNL, nu exista absolut nici o problema, pot spune asta chiar daca eu nu mai sunt presedintele PNL Constanta.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
In opinia parlamentarilor europeni, lipsa alegerilor electorale reprezinta marele avantaj al Romaniei in procesul aderarii la Uniunea Europeana, a declarat Puiu Hasotti in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 15 aprilie a.c. ... In cursul zilei de ieri, 15 aprilie a.c.
Pentru aceste functii se inscrisesera, pana ieri la ora 15.00, nu mai putin de 33 de candidati, unii dintre acestia fiind sefi ai unor filiale teritoriale ale PSD.
si Directia Finantelor Publice poate pune sechestru pe automobilele ce apartin unor firme ce nu si-au platit darile catre statul roman, iar daca in 15 zile de la incheierea procesului verbal patronul nu achita suma cu care a prejudiciat statul masina este vanduta in cadrul unei licitatii publice, dar nici in acest caz vehiculele nu prea au cum sa ajunga in dotarea institutiilor ce ar avea nevoie de ele.
"Venirea lui Mircea Geoana in calitate de presedinte al PSD este un pas inainte pentru ca acest partid sa o rupa cu comunismul, curent reprezentat pana acum de Ion Iliescu, omul care in ultimii 15 ani a facut tot posibilul ca privatizarea si reformele din Romania sa fie incetinite.
Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca acest eveniment este “in sine o victorie a performantei Guvernului PSD“, dar si un rezultat al eforturilor comune realizate timp de 15 ani.
MCC are 0,15% din PIB, Horia Roman Patapievici are PIB-ul, ca sa spun asa. Ii cerem lui Basescu bani pentru ca in Romania ceea ce spune presedintele e sfant“, a spus ministrul Culturii.
Constituirea unei organizatii cu caracter fascist, rasist sau xenofob se pedepseste cu inchisoare de la trei la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
Secretarul de stat a contractat in acest an un credit de la BCR de 35.000 de euro pe care va trebui sa-l restituie in 15 ani.
Senatorul Dan Voiculescu a fost ales sambata la Congresul Partidului Umanist din Romania (PUR), fara a avea contracandidati, in functia de presedinte al Partidului Conservator, noua denumire a vechiului partid.
google-analytics.com