Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.76 secunde)
Sedinta de plen a inceput cu un moment de reculegere pentru comemorarea evenimentelor din urma cu 15 ani de la Timisoara, oras pentru care ziua de 17 decembrie este o zi de doliu, dupa cum a subliniat deputatul de Timis Viorel Oancea.
Eu cred ca aceasta ar trebui sa fie pana pe 15 martie“, a mentionat Orban. La conferinta de presa de ieri au mai participat, alaturi de Orban, primarii de sector ai PNL, respectiv Andrei Chiliman, Adrian Inimaroiu si Cristian Poteras.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
Spre rusinea lor, dupa cum se comporta, alesii mioritici nu par sa fi depasit nivelul centurii nici dupa 15 ani de buchiseala a abecedarului politicii.
Pe de alta parte, va fi introdusa si cota unica de impozitare a veniturilor de 16%, in prezent colectandu-se 15,1%, la o rata medie de impozitare de 23,71%.
Pentru Markó Béla exista mai multe autonomii Markó Béla, ministru de stat fara portofoliu insarcinat cu coordonarea activitatilor din domeniul culturii, invatamantului si integrarii europene, a fost validat cu 57 de voturi pentru, 15 impotriva si sase abtineri.
Dupa 15-20 de minute, la invitatia presedintelui Szabo stefan, dupa cum mi s-a spus, si-a facut aparitia la Palatul Administrativ domnul Radu Bud care mi-a solicitat o intrevedere de citeva minute.
Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Direcþiei Generale a Finanþelor Publice Constanþa, va reveni in aceastã funcþie dupã data de 15 ianuarie a.c., dacã Ministerul Finanþelor Publice, unde iºi desfãºoarã in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insãrcinãri.
Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, va reveni in aceasta functie dupa data de 15 ianuarie a.c., daca Ministerul Finantelor Publice, unde isi desfasoara in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insarcinari.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Vicepresedintele taranist a precizat ca Manifestul Popular a fost discutat inca de la 15 decembrie 2004, imediat dupa incheierea procesului electoral.
Compromis mai mult decat oricare alt mahar al marilor companii care au existat in judetul nostru de-a lungul celor 15 ani de tranzitie, prin jaful sistematic practicat asupra patrimoniului Administratiei Portului Constanta, Moldoveanu s-a dovedit ieri un personaj stingher ale carui vremuri de glorie au apus odata cu sfarsitul Guvernarii PSD si in special cu trecerea de cealalta parte a baricadei politice a lui Miron Mitrea.
Primul set de probleme prezentat a fost legat de aplicarea legilor fondului funciar, fostul prefect referindu-se la retrocedarea si punerea in posesie pana in primavara asupra terenurilor, in suprafata totala de aproximativ 1.300 de hectare, de pe raza comunelor Turulung, Livada, Mediesu Aurit si Viile Satu Mare, transferate in toamna anului trecut prin hotarare de Guvern din patrimoniul Statiunii de Cercetari Livada in domeniul privat al statului si la incheierea actiunii de identificare de catre Agentia Domeniilor Statului a tuturor terenurilor disponibile din suprafata totala administrata (circa 2.500 hectare), pentru a fi retrocedate persoanelor fizice indreptatite, actiune care a avut termen de finalizare data de 15 ianuarie 2005.
La fel ca si in vremea fostei guvernari, mediatizarea Puterii este mai mare decat a Opozitiei. O monitorizare facuta in primele doua saptamani ale anului de Agentia Monitoring Media arata ca presedintele Traian Basescu este cel mai mediatizat om politic.
*15. in ce relatii se afla cu actualul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, originar din Oradea si considerat mina dreapta a presedintelui Traian Basescu?
Consiliul Judetean Buzau va inlocui autoturismul Audi A 6 achizitionat cu peste 60.000 de euro din banii contribuabililor cu un autoturism al carui cost va fi cuprins intre 15.000 si 18.000 de euro.
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a declarat ieri ca cel putin 15 directori sau sefi de departamente din cadrul unor institutii publice si-ar fi exprimat intentia de a parasi PSD daca vor fi primiti in PNL sau PD.
"Se poate vorbi de unitate sindicala cind formezi un sindicat de 100 de membri, prin incercarea de a diviza un altul de 5500 de membri, cu o vechime de 15 ani?” precizeaza comunicatul.
La 15 octombrie 2002, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a depus o plangere penala impotriva lui Corneliu Vadim Tudor, solicitandu-i daune morale de peste un miliard de lei in acest proces, cunoscut sub numele de dosarul “Geologul“, pentru ofensa adusa autoritatii si raspandire de informatii false.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
google-analytics.com