Cautare

61584 de rezultate pentru "zapada din constanta" (5.48 secunde)
In timpul unui vant puternic din furtuna de zapada sau in cazul unor conditii cu multa ceata, vizibilitatea poate deveni foarte redusa chiar si ziua. Depunerile de zapada pot ascunde semne de circulatie importante. ... Cand iesi afara, imbraca-te corect ca pentru ger si zapada si anume:
Ce insemna cand visezi zapada? Trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare Zapada. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Zapada este simbolul dorintelor reprimate si al gandirii critice. ... Zapada care cade din ramurile copacilor este semn ca vei avea noroc in investitii.
Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari. ... In tarile dezvoltate din Europa de Vest, fiecare automobil are doua seturi de roti - unul de vara, cu jante din aliaj si unele de iarna, cu jante din tabla.
Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Am debutat cu dreptul in Cupa Europeana a Natiunilor din 2012! Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
Daca ai facut tratamente pentru coloana vertebrala sau ai frecvent dureri de spate, nu e indicat sa iesi la dat zapada.
25 de oameni au murit din cauza gerului (Autoare: Mariana Rusu ) Gerul si zapada continua sa faca ravagii in Europa. 25 de oameni au murit in tarile din centrul continentului in ultimele zile, mai ales in Polonia, unde temperaturile au ajuns pe alocuri la minus 30 de grade.
Astfel a luat nastere prima revista de ski si snowboarding din Romania, SkiPass Magazine. ... Redam din jurnalul de calatorie al lui Andrei Hutanu (skipassmagazine.ro).
Strat de zapada de peste jumatate de metru si numar foarte mare de turisti la Poiana Brasov Stratul de zapada in Poiana Brasov masoara peste jumatate de metru, duminica fiind inregistrat cel mai mare numar de turisti care au utilizat sistemul de transport pe cablu, respectiv peste 24.000 de treceri prin turnicheti.
Astfel, dupa punctul 28 al alineatului (1) al articolului 102 din Codul Rutier se va introduce un nou punct, care pedepseste "conducerea autovehiculului pe drumurile publice in perioada 1 noiembrie - 31 martie, fara ca acesta sa fie dotat cu anvelope de iarna, iar in cazul autovehiculului cu o masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone fara ca acesta sa fie dotat pe axa/axele de tractiune cu anvelope de iarna".
Din pacate, nu se poate da un decret potrivit caruia sa ninga doar in parcurile marilor orase si, evident, la munte, acolo unde alesii sau cei mai "procopsiti" se distreaza in fel si chip. Pentru bucuresteanul de rand, zapada este o pacoste.
Fie ca-i spune Alba ca Zapada, fie Miscarea Populara, Lazaroiu considera ca, fara o asemenea structura, prezenta PDL la guvernare in urmatorii ani ar fi pusa sub semnul intrebarii, pentru ca democrat-liberalii ar pierde alegerile prezidentiale, iar presedintele este cel care joaca cel mai important rol in ceea ce priveste prezenta unui partid sau altuia la putere.
In realitate, amenzile sunt mult mai mici, iar anvelopele de iarna vor fi obligatorii numai cand drumul este acoperit cu zapada, gheata sau polei. ... 5/2011 pentru aprobarea unor reglementari privind cresterea siguranței rutiere, care modifica unele articole din OUG nr.
google-analytics.com