Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (3.44 secunde)
Astfel, acesta a realizat benzile desenate pentru una dintre cele mai cunoscute reviste ale copilariei noastre, Cutezatorii.
De aceea, eu nu impart ziarele in ziare nationale si ziare locale, in tabloide si quality, in compacte si broadsheet, in ziare de sport si ziare generaliste, in reviste de femei si reviste de barbati.
Sunday Times publica un articol intitulat "Da, ministre, ai un portofoliu mare", insotit de o fotografie, in care afirma ca decizia de a o numi ministru pentru dezvoltare regionala pe Elena Udrea, celebra pentru ipostazele sexy in care a pozat pentru anumite reviste (in lenjerie intima), dar si pentru acuzatii de coruptie, este controversata.
Cu aceasta achizitie, Burda Romania isi asuma un rol de lider in segmentele de reviste internationale de lifestyle, de lux si in cele de masa. ... Burda devine unul dintre cei mai importanti publisheri de reviste, ajungand la peste o treime din publicul tinta feminin din zonele urbane din Romania.
Revistele nu au murit, o duc chiar mai bine decat online-ul Un nou studiu a demonstrat ca mult mai putine reviste au "stins lumina" anul acesta sau au trecut exclusiv pe online in comparatie cu anul trecut.
Dupa 1989, viziunea "strict profesionala" s-a largit cu repeziciune, savantul desfasurand o activitate de organizator al invatamantului medical in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) "Carol Davila", incluzand restructurarea si innoirea nu numai a cladirilor facultatii, ci si a programelor de invatamant, aparitia unor noi catedre (ca, de exemplu, Psihologia Medicala, Informatica etc.), intemeierea unor reviste internationale ca "Journal of Cellular and Molecular Medicine" (indexata in Index Medicus, Medline, Science Citation Index etc.) si mai ales inscrierea activitatii didactice si stiintifice a medicinii bucurestene in aria universitara si de cercetare internationala.
Au urmat multe colaborari la reviste, la ziare, am fost vreo 2 ani si purtator de cuvant la Primarie. ... Sigur, colaborez la reviste cand sunt invitata.
A desfasurat o prodigioasa activitate publicistica si editoriala, articolele sale cu caracter istoric fiind publicate atat in reviste de specialitate, cat si in saptamanale locale.
Flying Saucer over Cluj_Napoca Astfel, treptat, inginerul a inceput sa trimita catorva reviste profilate pe tematica OZN, mai cunoscute, din Occident, copii ale imaginilor si descrieri, asociate cu schite ale traiectoriei si cu calcule pentru estimarea marimii straniului obiect.
In paralel, el a publicat numeroase carti si zeci de lucrari in reviste internationale de prestigiu precum Sience, Physical Review B si Physical Review Letters si detine mai multe brevete de inventie.
Lucram continuu, intr-un an am publicat 25 de articole, in reviste americane si germane de top. ... Peste alti doi ani, publicand inca 15 lucrari, in reviste mari, am fost declarat profesor, de catre rectorul universitatii din Wuerzburg.
Scriitori, reviste, institutii, organizatii, doua dintre cele mai valoroase lucrari de critica, respectiv, istorie literara publicate in ultimele decenii in Romania. Florin Manolescu a semnat cronici literare in cele mai importante reviste de literatura din tara:
In urma primelor doua editii, multe dintre prozele lucrate in cadrul atelierului au fost publicate si in reviste, majoritatea in regim profesionist, fiind bine primite de critica si de public.
De atunci si pana azi am publicat sute de articole de istorie locala in ziare si reviste ce au aparut la Slobozia si Calarasi, sau in reviste si anuare de specialitate din Capitala, Constanta, Calarasi si Slobozia.
Am adus carti postale, reviste vechi si jucarii din perioada comunista si chiar mai vechi. Vand insigne, sunt colectionar de cutii goale.
El a studiat diferite reviste de specialitate, unde a gasit o multime de sfaturi practice pentru amenajarea eficienta a unui apartament de mici dimensiuni. ... In interiorul ei, Christian a amenajat chiar si un mic raft cu reviste si carti.
L'Oreal Paris alaturi de revista FEMEIA au initiat refacerea partiala a editiei de acum 30 de ani, a singurei reviste de frumusete care exista atunci si exista si astazi, pentru a le spune tuturor mamelor din Romania ca sunt frumoase, indiferent de varsta.
Primului i se reposeaza ca in calitate de ministru al Culturii si Cultelor ar fi distribuit discretionar subventii pentru carti, reviste si filme, favorizind aceleasi persoane ca in perioada comunista, ca a sprijinit initial evacuarea Bibliotecii Nationale si mutarea unei mari parti a fondului de carte intr-un depozit inadecvat din Popesti Leordeni, ca a semnat fara ca legea sa-i dea drept o hotarire prin care a decretat ca jumatate din perimetrul Parcului "Carol " isi pierde statutul de sit istoric pentru a permite o constructie favorizata de Guvern.
Frumoasa rusoaica a castigat foarte multi bani de pe urma contractelor publicitare si a aparitiilor in reviste, fiind lidera a incasarilor doi ani la rand.
a aparut in cele mai tari reviste si este comparata cu Irina Shayk! Se numeste Xenia Deli este nascuta in Tighina - Republica Moldova, are doar 24 de ani si seamana extrem de bine cu Angelina Jolie.
google-analytics.com