Cautare

5266 de rezultate pentru "vremea 13 sept 2010 bistrita" (2.79 secunde)
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "A trecut vremea... ... ,,Nu mai este vremea presedintelui jucator’’ si ,,Este vremea unui alt gen de presedinte’’.
Vremea se incalzeste. Vezi PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile Meteorologii anunta ca vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. ... Prognoza meteo pentru urmatoarele zile MARTI In tara, marti, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date.
Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, in Banat,in primele trei zile ale intervalului, vremea va fi calduroasa, cu temperaturi maxime, in medie, de aproximativ 33 de grade si minime termice in jur de 18 grade.
Vremea pe urmatoarele doua saptamani. ... Vremea in septembrie 2016. ... MARAMURES In intervalul 26 - 30 august vremea se va incalzi treptat, maximele termice atingand la sfarsitul intervalului medii de 29-30 de grade.
De luni se strica vremea: frig, ploi si chiar zapada Vremea calda mai tine doar duminica, iar de luni ne pregatim de o toamna adevarata. Duminica, vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii octombrie. ... La munte, vremea se va mentine calda.
Ce se intampla cu vremea dupa 12 decembrie (Autor: ... Asadar, iata cum va fi vremea in intervalul 5 - 18 decembrie, in fiecare regiune a tarii:
Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o vreme in general rece in majoritatea regiunilor, desi dupa data de 23 ianuarie valorile termice vor ajunge chiar si la 6 grade pe timpul zilei.
In ultimele zile de prognoza vremea se va incalzi din nou, maximele termice urmand sa atinga, in medie, 21-22 de grade.
Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai. ... Pe 4 mai si 5 mai se indreapta un pic vremea. ... Pe 13 mai este vant, iar pe 14 mai si 15 mai e mai bine. ... Apoi vremea isi mai revine putin.
Vremea se va raci semnificativ, in urmatoarele zile, fata de perioada anterioara, averizeaza meteorologii.
IN TARA- Vremea se va mentine rece in zonele joase din sudul, centrul si estul tarii, unde local va fi ger, dar in celelalte zone valorile termice vor fi mai ridicate decat in noaptea precedenta.
Cand se va strica vremea in toata tara. ... Astfel, in Banat, in prima saptamana de prognoza, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu o medie regionala a valorilor maxime de 22-25 de grade.
Vremea din saptamana 24 - 30 septembrie 2018 aduce temperaturi cu 10 grade mai mici decat in saptamana precedenta. ... TRANSILVANIA Vremea se va raci, iar media regionala a temperaturilor maxime va avea variații intre 19 si 22 de grade.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
google-analytics.com