Meteorologii aduc vesti bune: Vremea se incalzeste. Vezi PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile

Meteorologii anunta ca vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Va ninge slab in vestul, centrul si nordul teritoriului si vor fi precipitatii mixte in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei, unde vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in sudul si estul tarii, iar temperaturile vor fi cuprinse intre -10 si 8 grade Celsius.
In Capitala, cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, cand vor fi conditii de fulguiala. Temperaturile vor fi cuprinse intre -6 si 7 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

MARTI

In tara, marti, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde seara si noaptea izolat vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Oltenia, sudul Transilvaniei si la munte. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de intervalul precedent indeosebi in regiunile vestice, vor fi cuprinse de la -3 grade in depresiuni pana la 9 grade in sudul Banatului si in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -9 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei pana in jur de -14 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
In Bucuresti, marti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 6 grade, iar cea minima de -2 ... 0 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

MIERCURI

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, mai ales in vestul si centrul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade, posibil usor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi partial noros in nord-vestul si centrul teritoriului si mai mult noros in rest. Temporar va ploua, mai ales seara si noaptea, pe arii relativ extinse in regiunile vestice si sudice si izolat in rest. In zona de munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar si in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. In zonele joase, cu precadere din Transilvania si Moldova, vor fi conditii de ceata.
In Capitala, valorile termice vor fi in crestere, astfel ca vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua mai ales in cursul noptii, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima in jur de 2 grade.