Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.01 secunde)
317/2004, potrivit carora membrii CSM raspund in fata judecatorilor si procurorilor pentru activitatea desfasurata in exercitarea mandatului, solicitam tuturor magistratilor solidaritate, prin suspendarea sedintelor de judecata pe perioada desfasurarii sedintei de plen, in data de 26.02.2013, ora 8, 30 cand figureaza inscrisa pe ordinea de zi revocarea celor doi membri, pentru a avea posibilitatea de a urmari modul in care este respectata vointa judecatorilor", se arata in scrisoarea deschisa.
resurse, strategie, vointa, noroc. Bolnavului ii trebuie vointa si strategie ca sa poata lupta si invinge. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el poate reusi.
O usoara nervozitate persista in sufletul dumneavoastra si aceasta se datoreaza unei obsesii de care nu reusiti sa scapati deoarece nu faceti suficiente eforturi de vointa. ... Productivitatea si inspiratia au de suferit si, fara un efort de vointa, riscati sa aveti neplaceri la serviciu si la...
Cariera se afla intr-un punct delicat si numai daca veti avea vointa perfectionarii treceti fara probleme peste impas. ... Blandetea si vointa trebuie sa va ajute si ele sa obtineti de la parteneri respectarea termenelor.
Nu trebuie sa uitam faptul ca Marea Unire din 1918 s-a facut la vointa poporului, politicienii nu au facut decat sa consfinteasca vointa populara.
Politrucii romani fac mare caz de democratie, de vointa Poporului cat timp aceasta vointa e pe placul lor, al politrucilor.
Printr-o combinatie de vointa, exercitii si hrana nutritiva specifica, este posibil sa ajungi sa ai un abdomen plat, asa cum ti-ai dorit. ... Rezistenta o capeti in timp, prin repetitii si vointa.
Lor le pasa oare de oamenii seriosi, care nu sunt obligati sa munceasca pentru a creste copilul altuia, care nu are cap si vointa sa isi ordoneze viata in mod corespunzator?
Va fi dificil sa afirmam daca acest vot exprima in mod indirect, prin calitatea de alesi a euro-parlamentarilor, vointa cetatenilor Uniunii, chiar daca in argumentarea pozitiei Parlamentul European a facut apel chiar la acestia:
Gravitatea acestei hotarari rezida din faptul ca ea exprima nu vointa unui magistrat american, ci vointa unor reprezentanti ai poporului american care au constituit respectiva curte de jurati.
Daca omului ii vine azi in cap un nume, pai acela-i candidatul, indiferent de vointa organizatiei. De fapt, organizatia ce vointa sa aiba decat aia a sefului suprem?
Dar vointa unora nu a fost si vointa factorilor de decizie. Dupa nominalizare si dupa votul de incredere acordat liberalului a urmat depunerea unui juramint in timpul caruia, din nou, presedintele a aruncat clasa politica in aer.
cu America de Nord este vorba de negocieri pentru armonizare si de vointa politica pentru implementare, iar cu Rusia, Ucraina si tarile caucaziene este vorba de vointa partilor de a respecta cele trei criterii fundamentale pe care si noi le-am adoptat pentru a deveni membri NATO si UE:
Fiindca lucruri similare se intampla in orice democratie, chiar mai matura, iar vointa maselor e suverana. ... Cat despre vointa maselor, ea este atat de usor de dirijat si de influentat!
In scrisoare argumentam ca noua Romanie nu are nevoie de functia de presedinte, ci doar de un parlament bicameral, cu o camera care sa reprezinte vointa alegatorilor si cea de-a doua, care sa reprezinte autoritatea locala si minoritatile etnice.
Pentru ca vointa populara cu privire la Presedinte este impotriva deciziei Parlamentului al carui mandat nu mai corespunde dorintelor si aspiratiilor majoritatii populare. ... Pentru insanatosirea sistemului de stat romanesc este nevoie insa de vointa politica.
Rezultatele referendumului pentru introducerea votului uninominal, chiar daca nu reflecta in totalitate vointa romanilor din cauza lipsei masive de la urne, reprezinta un semnal foarte clar pe care votantii l-au transmis actualei clase politice.
Dumitru Suta, Ecaterina Alexandru si multi altii, cu nume la fel de "rezonante”, care nu spun nimic. Iar exemplele ar putea continua. Important este ca respectivii au vointa.
Din declaratiile acestor oameni politici, care au vazut de aproape modul de actiune al lui Basescu, reiese ca liderul PD se pricepe de minune sa manipuleze si sa traga sforile pentru a-si impune vointa cu orice pret, chiar cu pretul pierderii unor oameni din partid care au avut incredere in el si care l-au urmat pana in momentul in care si-au dat seama cu cine merg la lupta.
Aceasta a fost vointa romanilor, pe care eu o respect”, a spus Adrian Nastase. El subliniat ca Uniunea Nationala PSD+PUR are cele mai multe mandate in Parlament si a negociat deja o majoritate parlamentara, exprimandu-si speranta ca Traian Basescu va tine seama de ea.
google-analytics.com