Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (2.85 secunde)
Barbatii care nu zambesc Intr-un studiu realizat de Universitatea British Columbia se arata ca femeile nu sunt atrase de barbatii zambitori. ... Un studiu realizat de catre Universitatea din Texas a scos la iveala faptul ca, in lumea animala, femelele evita masculii prea atragatori.
Sint cei care fac diferenta intre Universitatea si restul concurentelor.
Sint cei care fac diferenta intre Universitatea si restul concurentelor.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Este criticat si Dorel Stoica pentru o declaratie dupa meciul pierdut in fata campioanei, cum ca Universitatea ar fi meritat un egal, o afirmatie, intr-adevar, surprinzatoare avand in vedere jocul etalat sambata. ... Universitatea are in urmatoarele trei etape partide dificile, cu FC Arges (a), Rapid (d) si Dinamo (a).
Dupa acest 1-1 din Giulesti, am motive sa laud evolutia oltenilor, mai ales ca Universitatea s-a autodepasit in derbiul cu Rapidul, cum ar trebui sa se intample si duminica, in derbiul cu Dinamo, "prietenul" nostru de-o viata. ... Am in vedere cele doua mari ocazii irosite de Universitatea la 0-1.
Am lecturat declaratiile antrenorului principal Stefan Stoica, l-am simtit optimist, entuziast si incantat de joc, dar si de cele doua achizitii din aceasta iarna, Wobay si Njock, ceea ce inseamna ca totul este OK la Universitatea.
Racoritoare care slabesc memoria copiilor. American Heart Association face responsabile aceste bauturi de foarte multe decese Racoritoarele indulcite afecteaza considerabil capacitatea de memorare a copiilor.
Iuliana Avadanei a tinut recent, in cadrul Universitatii Copiilor, seminarul "Tainele corpului uman" cu tema "Simturile", intr-o sala pusa la dispozitie de Universitatea Bucuresti in cadrul Teatrului Nottara - Sala Izvor.
Nu surprinde, deci, ca acest fapt este cunoscut si documentat in domeniu medical si stiintific deja inainte ca tehnologia wi-fi sa dea buzna in casele noastre, ajungand zi de zi la indemana copiilor.
Nu surprinde, deci, ca acest fapt este cunoscut si documentat in domeniu medical si stiintific deja inainte ca tehnologia wi-fi sa dea buzna in casele noastre, ajungand zi de zi la indemana copiilor.
Asa arata o prima zona din parcul Oraselul Copiilor, inaugurat duminica de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
Florin Piersic implineste 77 de ani, duminica, pe 27 ianuarie, si va avea parte de o aniversare dubla, cu sute de prieteni, la Palatul Copiilor din Bucuresti.
Festivalul a inceput vineri, cu programul intitulat Picnicul Copiilor, eveniment care a avut loc la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. ... Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare intre parinti si copii.
La finalul acestei luni debuteaza procedura de inscriere a copiilor de varsta potrivita pentru gradinita. ... Discutand cu mai multi parinti referitor la inscrierea copiilor la gradinite, majoritatea au spus ca au dat mita pentru ca a se asigura ca isi vor putea duce odraslele in grupa mica.
Riscul de deshidratare este mare in cazul copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani. ... Solutiile de rehidratare orala (SRO) sunt indicate mai ales sugarilor si copiilor sub 5 ani. ... Este o substanta sigura in tratamentul sugarilor si copiilor.
Asociatia MAME a inaugurat recent Centrul Stelutelor, centru de suport si recuperare destinat copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave din Romania, unde acestia vor beneficia, in mod gratuit, de urmatoarele servicii:
Este prima oara cand Grand Casino si operatorii din industria romaneasca de gambling isi dau mana sa aduca zambete pe chipul copiilor mai putin norocosi. ... Impreuna putem darui zambete, impreuna putem aduce bucurie pe fetele copiilor vulnerabili.
situatia copiilor nascuti prematur in spitalele din Romania Prin aceasta intrebare doresc sa va atrag atentia asupra problemelor cu care se confrunta majoritatea spitalelor din Romania in efortul lor de a salva vietile copiilor nascuti prematur, si anume lipsa de personal, de aparatura moderna si a medicamentelor necesare pentru preventia si asistenta prematuritatii.
google-analytics.com