Cautare

58273 de rezultate pentru "toti pentru unu toti la spital" (7.03 secunde)
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 10:00, M. ... Petra a ramas internata la spital. ... La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 13:30, B. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. ... Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. ... Serban Huidu, sotia sa si cei doi copii ai lor au fost transportati la spital. "Victimele au fost transportate la spital de catre echipajele SMURD.
La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal. ... Marinela, care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
participarea pe liste comune la alegerile pentru Parlamentul European. Luati pe nepregatite, liderii democrati nu au putut da un raspuns imediat si au solicitat un termen de gandire pana la viitoarea sedinta comuna a Consiliului National de Coordonare al Aliantei.
stiu precis ca cei cu un etaj mai jos se pregatesc pentru baie. Au dat drumul la robinet si apa curge in cada ou zgomot. ... Astazi n-am sa ma duc la lectia mea de chitara.
PNL a constatat o ramanere in urma in politica, astfel incat, in ultimele sase luni, din punct de vedere politic s-au dezvoltat doar PD si PSD, ceea ce duce la o "eroziune" a PNL, mai puternica decat ar fi normal.
Cat de Mic Paris o fi Bucurestiul sa o spuna cine se pricepe, dar cu totii putem sa recunoastem ca, de la o vreme-ncoace, aspirantii la postul de primar general al Capitalei alcatuiesc o galerie de personaje dintre cele mai pitoresti.
In fiecare zi, 3000 de romani sint intorsi de la granita ca nu au actele in regula. Probabil inca pe atitia au acte in regula si pleaca la muncit in strainatate. Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat.
Mult iubite si stimate tovarase Nea Nicu, M-am hotarat sa-ti scriu lu' matale, acolo unde oi fi, fie sub dalele de pe aleea de la Ghencea civil, in Coreea de Nord, Cuba ori pe o insula pe care o imparti cu Kingu'.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
Desi se vede de la o posta ca aceasta crestere este o facatura, exista doi analisti politici care se jura de cateva ori pe saptamana ca Dacian Ciolos a devenit un adevarat Fat-Frumos al politicii noastre, crescand intr-o zi cit altii in sapte.
Octavian Stireanu) Distributia candidaturilor USL la locale cuprinde o premiera: ... Pentru prima data in acesti 20 de ani de alegeri democratice, social-democratii nu vor avea candidati proprii in jumatate dintre circumscriptiile electorale judetene si ale municipiilor resedinta de judet.
Tinerii penelisti au avut si ieri, 26 august a.c., de invatat, de data aceasta de la ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Bruber.
Preluarea de catre Traian Basescu a sloganului de campanie pe care-l lansase Crin Antonescu nu este un simplu fapt de anecdotica electorala, adica o simpla coincidenta de tipul celei in care doi candidati se intampla sa fie simultan la aceeasi chermeza populara.
Lucrarile la cladirea care va rivaliza cu Romexpo au un avans de cinci luni, motiv pentru care Primaria Craiova a trebuit sa refaca graficul de plati La Centrul Expozitional si de Afaceri care se construieste pe locul fostului Targ Romanesti din Craiova s-a lucrat in sase luni cat pentru un an.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A.
Oricat de mult mi-am propus ca, odata cu deschiderea campaniei electorale, sa dau condeiului concediu si sa ma relaxez ca privitor al spectacolului politic, partile interesate intr-un moratoriu nu se pot abtine sa nu ne provoace ofensator uzul ratiunii, instigandu-ne la pozitionare "pro" sau "contra".
Oricat de mult mi-am propus ca, odata cu deschiderea campaniei electorale, sa dau condeiului concediu si sa ma relaxez ca privitor al spectacolului politic, partile interesate intr-un moratoriu nu se pot abtine sa nu ne provoace ofensator uzul ratiunii, instigandu-ne la pozitionare "pro" sau "contra".
google-analytics.com