Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (2.70 secunde)
15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Titlurile de despagubire pentru proprietarii deposedati abuziv de catre regimul comunist vor fi distribuite incepand cu luna urmatoare. ... Guvernul mai face cativa pasi in incercarea de a rezolva problema proprietatii din Romania.
Evaluatorii autorizati care stabilesc cuantumul despagubirilor acordate fostilor proprietari in schimbul imobilelor confiscate abuziv in perioada regimului comunist vor incasa un onorariu maxim de pana la 400 de euro pentru fiecare proprietate evaluata, in functie de caracteristicile imobilului.
Serviciul de Investigare a Fraudelor a declarat, de cateva zile, razboi marfurilor contrafacute. Asa se face ca in cursul zilei de vineri, a fost descoperit in port un container apartinand S.C.
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate. Pentru a vorbi cu mostenitorii este nevoie de corespondenta. Titlurile de despagubire sunt convertibile in actiuni si pot fi vandute pe piata de capital.
Incep sa vina banii pentru fostii proprietari de imobile confiscate de regimul comunist. ... Suma totala alocata acestor categorii de proprietari se ridica la zece milioane de euro.
Fara a pomeni numele vreunui primar, ministrul David aminteste ca in municipiul capitala de judet nu s-a infiintat inca politia comunitara, fapt care a dus la perpetuarea unei stari infractionale deosebite, in ciuda eforturilor depuse de politisti.
Actiunile demarate in vara de Politia Locala Craiova, care vizau constructiile ilegale de pe domeniul public, au incetat subit Unii locatari din Craiovita Noua, din perimetrul format de cele sapte scari ale blocului 169, invoca faptul ca in spatele acestor imobile "unii vecini si-au cam facut de cap".
Actiunile demarate in vara de Politia Locala Craiova, care vizau constructiile ilegale de pe domeniul public, au incetat subit Unii locatari din Craiovita Noua, din perimetrul format de cele sapte scari ale blocului 169, invoca faptul ca in spatele acestor imobile "unii vecini si-au cam facut de cap".
Acest lucru se va intimpla in cazul in care Executivul va adopta un act normativ care va prevede preluarea de catre Garda Financiara a competentelor Politiei Economice. Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca Executivul intentioneaza sa desfiinteze Politia Economica, urmind sa-i revina Garzii Financiare competentele acestei institutii.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. ... Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum.
Gardienii publici, un alt proiect demarat de mai bine de zece ani, s-a dovedit un esec. Nu ideea existentei gardienilor a fost eroarea, ci modul de a o pune in practica precum si lipsa unui cadrul legal clar, in care acestia sa poata lucra in folosul sigurantei publice.
Si atunci poate interveni dorinta de razbunare. ... Intr-un fel, anumite cazuri sunt de inteles. Cum este cazul unui coleg care, de luni bune, asteapta ca Politia sa-si faca datoria.
Amatorii de tigari de contrabanda au intrat probabil in panica sambata, in jurul amiezii, atunci cand nu i-au mai gasit la locul lor pe traficantii de tigari din Piata Abator.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
''Lupul'' de la Politia Rutiera a fost retinut Lucra la Politia Rasnov si lua spaga de la soferi
Testand integritatea unui agent de circulatie banuit ca lua spaga, ofiterii craioveni anticoruptie au avut surpriza sa afle, cu ocazia flagrantului, ca nici partenerul de echipaj al politistului nu era mai breaz.
China vrea sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, dar cu garantii de stat Ambasadorul Republicii Chineze in Romania, Liu Zengwen, afirma ca oamenii de afaceri din tara sa sunt interesati sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, inclusiv in autostrazi, dar pentru investitii mari trebuie asigurate garantii de stat.
google-analytics.com