Cautare

2999 de rezultate pentru "teodor vasile" (3.84 secunde)
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Presedintele Traian Basescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Melescanu (foto) pentru functia de director al SIE, a anuntat ieri presedintele Senatului, Vasile Blaga.
Un episod care a ascutit lupta dintre Guvern si presedinte a fost mandatarea de catre conducerea PNL, la finele lunii iunie 2006, a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, de a solicita CSAT retragerea trupelor romanesti din Irak, avand in vedere pierderile de vieti omenesti.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Printre cei nominalizati de consilierul Stroe se numara fostul primar Vasile Bulucea, deputatul PSD Ion Calin, precum si consilierul local democrat Radu Teodor. ... Am fost facut comunist o data de Radu Teodor, un pensionar care a facut parte din militie.
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Nu se pune problema iesirii mele la pensie In discursul sau, presedintele Basescu le-a multumit lui Teodor Stolojan, Adriean Videanu si Radu Berceanu, "care, desi sunt in partid, au ales sa lase loc generatiei noi".
Cazul Vasile Rudan (Autor: ... Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan. ... El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Teodor Viorel Melescanu: ... - Presedintele de sedinta Teodor Melescanu: ... Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Vasile Emilian Cutean: ... Ovidiu Teodor Cretu: ... Aurelia Vasile: ... Teodor Viorel Melescanu:
Se cere demisia lui Vasile Blaga Confuzia de la nivelul PDL Teleorman este evidenta si prin faptul ca sefia filialei este asigurata de Teodor Nitulescu, unul dintre politicienii campion la traseism.
• 6 ian 2010 - Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, spune ca spera sa faca o deplasare in R.Moldova la sfarsitul lunii ianuarie, adaugand ca doreste ca pana atunci sa avanseze si propunerea pentru un nou ambasador al Romaniei la Chisinau.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
google-analytics.com