Cautare

10419 de rezultate pentru "sinucis bucuresti" (4.61 secunde)
Romanul Solaris, de Stanislaw Lem, un poem despre puritate si despre o lume a visului in care apar persoane dragi din trecut - Editura Paladin, Seria Science Fiction Masters Bucuresti, 2014, 240 p., hardcover - Traducere din limba polona de Constantin Geambasu - Ilustratia copertei de Andrzej Bertrandt A doua traducere in limba romana a romanului Solaris al lui Stanislaw Lem apare intr-o epoca in care exista deja si o imagine a actiunii si a personajelor, prin filmul legendarului Andrei Tarkovsky, realizat in 1972, sau prin cel al lui Steven Soderbergh (2002), ambele considerate insa niste realizari indoielnice de catre Lem, pentru ca ar fi schimbat datele naratiunii.
Din relatarile vecinilor, se pare ca femeia, care traia singura, s-a sinucis aruncandu-se in gol de la etajul 8 al blocului.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Daca acuzatiile publicate la adresa sa anul trecut de ziarele "Ziua” si "Gardianul”, inclusiv cum ca fiica sa s-ar fi sinucis la virsta de 17 ani intrucit a obligat-o sa intretina raporturi sexuale, sint adevarate?
Acuma, daca Tariceanu va fi sau nu „sinucis” - si de cine, vom vedea in urmatoarele doua-trei luni.
Nu face decit sa creeze scandaluri, acum citiva ani l-a batut pe un sportiv sloven si a scapat de belea numai la interventia federatiei, iar un alt ciclist al sau s-a sinucis.
Asociatia Colectiv GTG 3010 a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj din partea familiei lui Razvan, tanarul care s-ar fi sinucis, conform observator.tv, si a devenit a 65-a victima a incendiului din Colectiv.
"Cei care vor sa afle adevarul ar trebui sa studieze ce facea in 1989 Melescanu, la Viena, foarte aproape de locul in care a fost sinucis Marin Ceausescu.
"Cei care vor sa afle adevarul ar trebui sa studieze ce facea, in 1989, Melescanu, la Viena, foarte aproape de locul in care a fost sinucis Marin Ceausescu.
Atunci un chirias nevoit sa ramana sub cerul liber s-a sinucis tocmai pentru ca proiectul de lege conservator nu a intrat in discutie la comisie, iar mai apoi, la finalul sesiunii parlamentare, a primit un vot negativ.
Ea se intreaba, in cazul in care conturile lui Ceausescu nu exista, de ce acesta a fost condamnat, de ce fratele acestuia s-a spanzurat, in pivnita, la Viena, de ce s-a sinucis presedintele completului de judecata care l-a condamnat pe Ceausescu, de ce pilotul care l-a dus pe Ceausescu a facut acelasi gest disperat si de ce ni s-a spus ani la randul ca armata nu a tras, cand de fapt a tras.
Mentionam ca Traian Basescu a coborat stacheta in mod mizerabil, prin abordarea unei drame de familie a lui Crin Antonescu, invinovatindu-l de moartea primei sale sotii, care nu a mai suportat suferinta unei boli nemiloase - cancer - si s-a sinucis.
Acuzat de a fi introdus in discutia de sambata, de la Cluj, elemente lipsite de o minima decenta (referirea la fosta sotie a lui Crin Antonescu, bolnava de cancer, care s-a sinucis aruncandu-se de la etaj), astazi Traian Basescu a dat inapoi, gasind o explicatie care sa-l disculpe.
Presa a apreciat aceste declaratii ale presedintelui ca fiind o referire la o drama din viata privata a liderului PNL, legata de prima sotie, care, bolnava fiind de cancer, s-a sinucis, pe fondul unei depresii.
Intre intrebarile "S-a sinucis sau nu Madalina Manole?" si "Ceausescu e in Ghencea Militar sau in Cuba?" chiar nu mai incape nimic.
Florin Dumitru Liuta, in varsta de 22 de ani, a fost descoperit, la sfarsitul saptamanii trecute, mort, ancheta stabilind ca s-a sinucis, tragandu-si un glont in cap.
google-analytics.com