Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (2.83 secunde)
Cine i-a omorat fiindca nu aveau dusmani? ... Nu a omorat-o el. Ea s-a omorat, iar el, ca-n Romeo si Julieta. In paralel, criminalistii de la radio sant gloseaza pe un asasinat comis cu dibacie. ... - Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi.
Patrick Andre de Hillerin) Patrick Andre de Hillerin si-a exprimat opinia in ziarul Lbertatea, despre procurorul general Augustin Lazar. ... Puteti citi in continuare un articol exceptional, scris cu mult curaj si talent de Patrick Andre de Hillerin, care pune punctul pe i:
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne uitam la televizor astazi ca la un spectacol cum nici Shakespeare nu cred ca era in stare sa regizeze.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
IPP reclama lipsa de rigoare in cheltuirea fondurilor publice si tolerarea de catre conducerea Camerei Deputatilor a carentelor de management in privinta cheltuielilor facute pentru parlamentari. Raportul avertizeaza ca valoarea medie lunara a cazarii deputatilor a crescut constant din 2001 pana in 2004.
Secretarul general al PD-L Olt, Mihai Nita, a facut vineri publica lista cu posibilii candidati ai organizatiei la alegerile parlamentare, multi dintre acestia provenind din randul celorlalte formatiuni politice. Potrivit Realitateatv, 13 pedelisti din Olt au ramas in cursa pentru nominalizarea candidatilor partidului la alegerile parlamentare.
Mihai Nita, candidatul PD-L Olt pentru postul de senator in Colegiul nr.1, a fost reclamat de adversari de la PNL si PSD la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si la BEJ, pentru discursul folosit in campanie.
Constantin Nita, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, a declarat ca ministerul sau va pastra doar doua agentii in subordine, ANPC si OSIM, iar numarul de posturi va scadea cu 200 din cele 680 cate are ministerul in momentul de fata, urmand sa fie disponibilizate aproximativ 130 de persoane.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
"Veniti acum, sau dispareti!" Vicepresedintele Partidului Social Democrat Constantin Nita a declarat ca atat PSD, cat si PNL doresc ca UDMR sa li se alature. Termenul limita este insa 2011, a subliniat Nita, adaugand ca "in 2012 ar putea fi prea tarziu", informeaza ImpactNews.
Firmele cu proiecte in derulare din fonduri europene ar putea fi scutite de la plata birului.
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a declarat ca este foarte important pentru mediul de afaceri ca sa existe in fiecare judet al tarii un Consiliu de Export. ... De aceea, ar trebui ca in fiecare zona a tarii sa se constituie un Consiliu de Export.
Constantin Nita: "Romania mai sta 2 ani in criza" 'Declaratiile optimiste ale premierului Emil Boc care trambiteaza iesirea tarii din marasmul economic "sunt nerealiste" deoarece, din pricina incapacitatii guvernamentale, Romania va mai ramane doi ani in criza, afirma fostul ministru pesedist al IMM-urilor, Constantin Nita, pentru Inpolitics.
Constantin Nita: "2012 va fi cel mai greu an al crizei economice!" 2012 va fi cel mai greu an de la inceputul crizei economice pana in prezent, afirma fostul ministru pesedist al IMM-urilor, Constantin Nita, pentru Inpolitics.
PSD cere primului-ministru suspendarea operatiunii de vanzare a pachetului de la Transelectrica Partidul Social Democrat cere suspendarea operatiunii de vanzare a pachetului de actiuni si inlocuirea conducerii politice de la Transelectrica, astfel incat statul roman sa nu iasa in pierdere in urma acestei tranzactii, si ii solicita totodata premierului "sa raspunda public pentru situatia de la aceasta companie si sa ia masuri pentru evitarea oricarui prejudiciu".
Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Echipa de fotbal FCSB s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 4-1 (1-0), miercuri seara, pe Doosan Arena din Plzen, in mansa secunda a turului al treilea preliminar al competitiei.
google-analytics.com