Cautare

2538 de rezultate pentru "sambata 16" (3.42 secunde)
Episodul Mangalia de acum doua saptamani, acolo unde, alaturi de primarul Zanfir Iorgus, au mai fost "introdusi" audientei inca cinci candidati din sudul litoralului, a fost repetat sambata si duminica in trei locatii complet diferite:
Tensiunea tinuta pana acum in frau a explodat sambata, dupa manifestarea PDL de prezentare a candidatului Nadrag, cand secretarul executive al organizatiei democrat-liberale, Sorin Nechita a fost amenintat si bruscat de niste indivizi pe care nu i-a putut identifica.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului. ... asta se putea citi pe fetele tinerilor adunati, sambata seara, in jurul scenei amplasate in parcul din zona Far. ... Ei sunt trecuti, dupa evenimentul de sambata, la pozitia a 12-a.
Pana cand va fi batuta in cuie vreo decizie, demn de mentionat intalnirea de sambata a catorva pedelisti din ambele tabere, cu scopul de impacare.
S-a apucat sa stranga semnaturi de la membrii de partid pentru a organiza sambata o Conferinta Judeteana, peste capul conducerii centrale.
Drumul spre orasul georgian Gori a fost blocat, sambata, de militarii rusi care nu au permis decat accesul georgienilor refugiati din aceasta zona.
Liderul PNTCD, Marian Milut, ii cere presedintelui liberal, Calin Popescu-Tariceanu, sa semneze pana sambata protocolul dintre cele doua partide, care ar permite intrarea taranis- tilor in Parlament candidand din partea PNL. ... Noi il asteptam pana sambata.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
Senatorul PSD Nicolae Moga (foto) si-a inaugurat sambata 14 martie a. ... Sambata la inaugurarea cabinetului pornit in miscare din fata Muzeului din Adamclisi au fost preluate necazurile oamenilor din satele Urluia si Zorile.
Minstrul Turismului Elena Udrea a declarat sambata ca ministerul pe care-l conduce va trimite reprezentanti in fata comisiei parlamentare de ancheta pentru a explica modul in care s-au cheltuit banii la institutia pe care o conduce.
Cuza a ramas goala atat sambata, cat si duminica. "Conditiile meteorologice nefavorabile de vineri, 7 august, si sambata, 8 august, au impiedicat montarea celor doua terenuri de fotbal pe strada A.I.
Cabinetul Boc a adoptat, in cursul zilei de sambata 29 august a.
PNL nu va depune motiune de cenzura la asumarea raspunderii Guvernului pentru ca nu poate aduna semnaturile necesare intrucat UDMR nu se alatura acestei initiative, a declarat, sambata, la Suceava, presedintele formatiunii, Crin Antonescu.
Mircea Dinescu a facut o paralela ironica intre Germania si Romania, facand referire la incidentul de sambata, din localitatea Cetate, cand Traian Basescu i-a spus, dupa ce a urcat pe scena (Mircea Dinescu - n.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a fost prezent sambata, 9 octombrie 2010, la Conferinta de constituire a Organizatiei judetene Satu Mare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in calitatea sa de presedinte executiv al acestui partid.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, referitor la scrisoarea trimisa de fostul lider al social-democratilor Mircea Geoana membrilor de partid, in care vorbeste despre tentatia de a da liber la pusul botnitei in PSD, ca "este o maniera de a vorbi, sa ne aflam in treaba" Intrebat despre mesajul in acest sens al lui Mircea Geoana, el a afirmat ca "este o maniera de a vorbi, sa ne aflam in treaba".
Democrat-liberalul Traian Igas(foto), ministrul Administratiei si Internelor, i-a criticat sambata la Alba Iulia pe liderii PNL si PSD, spunand despre Crin Antonescu ca "nu a facut nimic cu care sa se mandreasca pana in acest moment in politica romaneasca", iar despre Victor Ponta ca este "un om care nu s-a remarcat prin profesia pe care se lauda ca o are".
google-analytics.com