Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (3.97 secunde)
Desi incepand cu 1 ianuarie 2007 a impus masuri tranzitorii de acces pe piata fortei de munca, Italia a liberalizat patrunderea lucratorilor romani in domeniul agricol, sezonier. Cetatenii romani care doresc sa lucreze in agricultura in Italia o pot face in baza unei declaratii de angajare din partea angajatorului.
- Cati medici, cate asistente au plecat sa munceasca in strainatate, in ultimii ani? ... In ceea ce priveste plecarile la munca in strainatate, mi-e foarte greu sa va dau un numar exact.
Pentru a preveni un potential esec în cariera, specialistii va sfatuiesc sa alegeti o meserie care este cautata pe piata.Multe din locurile de munca pe care activeaza românii implica mai mult decât o singura responsabilitate.
Mariustuca.ro / In Romania, oficial, sunt aproximativ 82.339 de copii care au parintii plecati la munca in strainatate (Autoare:
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
O parte din tarile membre UE au impus, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de restrictii pentru romani pe piata fortei de munca. Totusi, unele dintre ele nu au renuntat total la forta de munca din Romania.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
La ora actuala, prin intermediul retelei Eures, sint puse la dispozitie 1.162 de locuri de munca, cele mai multe in Irlanda (370), Slovacia (188), Ungaria (45), in timp ce in Italia au fost declarate vacante 6 locuri de munca, iar in Spania un numar de 30.
Intrucat aceasta regula nu se aplica tuturor tipurilor de contracte de munca, firma de consultanta Pricewaterhouse Coopers (PwC) le recomanda patronilor ca angajatii sa figureze ca detasati in strainatate.
Zeci de alesi si angajati ai Consiliului Judetean Dolj au plecat anul trecut in strainatate pe banii statului la intalniri care nu s-au soldat cu nici un fel de proiect concret in beneficiul doljenilor.
Lipsa de personal in anumite meserii care sunt cautate in strainatate se resimte tot mai mult in activitatea firmelor galatene, una dintre acestea fiind si furnizorul local de apa Tot mai multi instalatori, sudori si constructori galateni au renuntat la locurile de munca pentru a munci in strainatate, principalul motiv reprezentandu-l faptul ca pot castiga mult mai multi bani.
Obtinerea unui loc de munca în strainatate corespunzator pregatirii profesionale ramâne un vis pentru multi craioveni.
Obtinerea unui loc de munca în strainatate corespunzator pregatirii profesionale ramâne un vis pentru multi craioveni.
Dobânzile practicate de banci din statele Uniunii Europene sunt mult mai atractive pentru români. ... Daca este mai avantajos, sunt gata sa iau un credit din strainatate“, a spus un tânar din Craiova.
Noul act normativ prevede pedepse aspre pentru angajatorii care incalca legislatia muncii si mareste "puterile" legale ale inspectorilor de munca. Inchisoare pentru folosirea fortei de munca la negru Potrivit Legii nr.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
Sa pretuim MUNCA!
Pe agenda de discutii a intrevederii s-au aflat atat subiecte ce tin de migratia fortei de munca la nivel mondial, dar si de relatiile bilaterale romano-canadiene.
google-analytics.com