Cautare

96 de rezultate pentru "rezulte" (5.31 secunde)
La acestea se adauga dovada calificarii sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol si copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise).
La acestea se adauga o declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, si una din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinere.
cazierul judiciar in original care sa ateste ca solicitantul nu are antecedente penale (termen de valabilitate sase luni), precum si declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate.
copie dupa buletin si pasaport (valabile minimum sase luni), copie dupa permisul de conducere (daca e cazul), cazier juridic, certificat de sanatate care sa ateste ca solicitantul e clinic sanatos, copii legalizate ale certificatelor de calificare si ale cartii de munca, doua poze tip pasaport, declaratie notariala din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul copiilor aflati in intretinere si numele persoanei care ii va avea in grija pe durata desfasurarii contractului.
copie BI sau CI, copie pasaport, fisa personala, CV, copie legalizata a certificatului de absolvire si a cartii de munca, certificat de sanatate, cazier judiciar, declaratie legalizata din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul de minori in intretinere, dovada din care sa rezulte ca a notificat autoritatilor intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport.
- Preferam mai degraba ca din date sa rezulte concluziile si nu din parerile noastre si din concluziile noastre sa rezulte datele.
Acestea nu mai sunt, in fapt, investitii care justifica exproprierea fara acordul expres al proprietarilor. In urma unui proces de expropriere trebuie sa rezulte un bun public, sau un serviciu public.
in limba romana (tipizat OMFM) - Copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare - Copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise) - Adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos - Cazierul judiciar in original, care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) - Declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate - Declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat - 2 fotografii tip pasaport
declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate;
Astfel, in vederea calcularii taxei de catre autoritatea fiscala competenta, contribuabilii care efectueaza inmatricularea vor trebui sa depuna la registratura organului fiscal cartea de identitate a autovehiculului (original si copie) si in cazul autovehiculelor rulate achizitionate din alte state, un document din care sa rezulte data primei inmatriculari si, dupa caz, declaratie pe proprie raspundere, precum si rezultatul expertizei tehnice efectuate de Registrul Auto Roman.
Mai exact, afaceristul clujean invata societatile din toata tara cum sa-si umfle cheltuielile, deci sa rezulte profit mai mic si, implicit, impozit pe profit redus fata de activitatea normala.
Verificari ilegale, derulate dupa desfasurarea licitatiei Asa a ajuns instanta la concluzia ca reprezentantii Prefecturii Dolj cooptati in comisia de licitatie au facut cadou puncte firmei SHOPING MARKET, fara sa se bazeze pe nici un document din care sa rezulte ca ar fi avut acest drept.
Ulterior s-a dovedit ca si intreaga conferinta de presa a fost astfel „organizata” incat sa rezulte un adevarat talmes-balmes, cu lideri PSD care si-au expus bine-mersi punctele de vedere, iar apoi a fost dat startul la intrebarile jurnalistilor, dupa modelul „care cum poate”.
Pot vota cu urna speciala alegatorii netransportabili din cauza de boala sau invaliditate care au facut o cerere scrisa in acest sens, au anexat copii ale unor acte medicale sau alte acte oficiale din care sa rezulte ca sunt netransportabile, domiciliaza in raza teritoriala a sectiei de votare respective si daca este asigurat secretul votului.
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres: o brosura din care sa rezulte ca Iliescu nu este presedinte fondator al PSD.
Comisia SRI nu detine o “nota scrisa pe filiera SRI“ din care sa rezulte ca Miron Mitrea a ajuns secretar general al PSD pentru ca a convins conducerea partidului ca va reusi sa transforme PPRM intr-o anexa a PSD.
Intr-un final, raceala emanata de PD a fost corect perceputa si de liderii liberali, care incearca acum sa scape cu fata curata lansand la apa o varianta de-a dreptul aberanta - respectiv cea a unei fuziuni in urma careia sa rezulte un singur partid, numit Alianta "D.A.”, in care insa sa fie inglobate doua curente diferite, unul liberal si altul social-democrat sau popular, dupa cum vor pofti democratii in final (situatie in care viitoarea formatiune ar urma sa fie afiliata la doua familii politice europene).
Alte 320 de milioane de lei au fost inregistrate in contabilitate sub forma "consultanta studii marketing", desi la control reprezentantii firmei nu au prezentat nici o situatie de lucrari, raport de lucru sau orice material din care sa rezulte cheltuielile efectuate.
Leziunea poate sa rezulte din cauza a numerosi stimuli, cum ar fi factori termici, chimici sau o deteriorare fizica; din cauza ischemiei;
Potrivit lui Filip, materialele de propaganda electorala ale PD Bihor vor avea date de identificare, din care sa rezulte cine le-a comandat, unde au fost tiparite si in ce tiraj.
google-analytics.com