Cautare

96 de rezultate pentru "rezulte" (2.96 secunde)
Cateva fotografii cu bunurile din casa sau un simplu anunt din care sa rezulte ca proprietarul este in vacanta contureaza profilul perfect al victimei.
Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta?
Modelele sociale trebuie sa rezulte din lecturi si nu din privitul televizorului", sustine Ovidiu Tender. Conferintele practice BookLand Evolution se vor desfasura in alte 22 orase din tara, urmatorul oras din itinerariu fiind Ploiesti.
In ciuda progreselor pe care le-a facut medicina, rata de succes a acestor proceduri nu depaseste inca, in medie, 30 de procente, iar rata de succes a programului ar putea fi simtitor imbunatatita in acest fel, pentru ca este foarte probabil ca din 50 de cupluri care beneficiaza de cate 2 incercari sa rezulte mai multe sarcini duse la capat decat din 100 de cupluri care au dreptul la cate o singura incercare.
- Trecand peste formalismul generat de continutul solicitarii, care face referire in mod constant la indicii si nu la probe asa cum cer textele de lege aratate si la suspiciuni rezonabile si nu la probe din care sa rezulte suspiciunea rezonabila ca impotriva inculpatului Toni Grebla trebuie luata masura arestului la domiciliu;
Acesta trebuie sa fie liber de orice constrangere si precedat de o informare completa, intr-un limbaj accesibil, din care sa rezulte avantajele, dezavantajele si alternativele procedurilor respective, si sa fie reconfirmat in continuare ori de cate ori este nevoie sau la initiativa persoanei in cauza.
Adaug de la mine, incat sa rezulte bucurie, implinire, bunatate, in general caile de acces ce duc spre fericire. Sterg lacrimile, indepartez nenorocirile si desființez definitiv si irevocabil nefericirea.
Pentru a-si justifica politica antiromaneasca, Voronin, ca un adevarat guvernator de gubernie ruseasca a tinut mortis sa faca, recent, un recensamant al locuitorilor Basarabiei, din care sa rezulte existenta unei majoritati "moldovenesti”.
Pentru a-si justifica politica antiromaneasca, Voronin, ca un adevarat guvernator de gubernie ruseasca a tinut mortis sa faca, recent, un recensamant al locuitorilor Basarabiei, din care sa rezulte existenta unei majoritati "moldovenesti”.
Adica, de catre un Parlament, un Guvern si un Presedinte care sa rezulte dintr-o optiune liber exprimata si care sa fie, practic, in masura sa lucreze pentru binele public si in slujba interesului national.
De pilda, daca bugetul va putea sustine majorarile de pensii care ar urma (!?) sa rezulte din recalcularile promise de noii guvernanti.
Initial, megapartidul prezidential trebuia sa rezulte din fuziunea PNL cu PD. Lucru care nu s-a intamplat. Liberalii lui Tariceanu si-au dat seama ca sunt pe cale sa fie inghititi si s-au opus.
Doar si pentru ca ea trebuia sa-si manifeste o neutralitate ce ar fi trebuit sa rezulte din chiar natura Raportului Comisiei Tismaneanu, care s-a vrut eminamente stiintific.
In plus, victimele erau constranse sa intocmeasca inscrisuri olografe, din care sa rezulte ca au imprumutat sume mult mai mari, sau sa incheie contracte de imprumut sau de vanzare-cumparare.
In unele cazuri, victimele erau constranse sa intocmeasca inscrisuri din care sa rezulte ca au imprumutat sume mult mai mari sau sa incheie contracte de imprumut sau de vanzare-cumparare.
Prin urmare, se solicita CNADNR sa prezinte un calendar al executiei lucrarilor, din care sa rezulte evitarea efectelor economice negative, asupra industriei turismului.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com