Cautare

96 de rezultate pentru "rezulte" (7.25 secunde)
"Este firesc ca ceea ce am inceput in 2004 sa fie continuat pe aceeasi linie pentru a asigura un succes al integrarii Romaniei in UE. Acestea trebuie sa rezulte explicit din alegeri, si nu din jocuri de culise", a mai spus Boc.
"In opinia mea, putem sa gasim un cadru comun pentru negociere, din care sa rezulte atat un guvern puternic, dar sa nu excludem si alegeri inainte de termen.
A doua varianta ar fi aceea in care presedintele Eugen Durbaca convoaca conducerile partidelor politice din judet si stabileste o strategie de dezvoltare a judetului pe urmatorii ani, strategie din care sa rezulte ce drumuri nationale se fac, ce camine culturale se construiesc, ce drumuri satesti se modernizeaza si ce infrastructura de apa se face", a precizat David Craiu.
Din clipa in care motiunea va fi introdusa, in mod democratic si transparent se va declansa - mai ales in conditiile in care ea va trece - un proces natural de discutii transparente si de consultari intre partidele parlamentare, din care va trebui sa rezulte cu luciditate si cu obiectivitate, cel mai bun Guvern pentru Romania, care sa conduca aceasta tara pana la finalul acestui ciclu politic", a declarat Geoana.
In ceea ce-i priveste pe social-democrati, acestia asteapta din partea sefului statului o invitatie care sa contina si elemente clare din care sa rezulte utilitatea unor astfel de discutii.
Solicit paratilor sa prezinte macar o singura proba din care sa rezulte slaba mea pregatire profesionala. Socotesc, insa, ca suma de bani solicitata nu acopera prejudiciul moral creat, dar consider ca, in felul acesta, vinovatia poate fi sanctionata", a precizat Dragu Togan in cererea de chemare in judecata.
Probele produse de reclamant, cat si apararile vizeaza fondul pricinii, care urmeaza a fi analizate de instanta competenta, nefiind indicate sau identificate imprejurari din care sa rezulte o indoiala puternica si evidenta asupra prezumtiei de legalitate, care constituie unul din fundamentele caracterului executoriu al actului administrativ.
"Cea mai convenabila varianta, asa cum arata experienta noastra de pana acum, este aceea in care PSD ar putea avea sustinere parlamentara suficienta, in care, prin acord parlamentar, sa rezulte o formula, asa cum a fost si cea a guvernelor Vacaroiu si Nastase, cu un Guvern practic monocolor, cu un anumit sprijin parlamentar", a afirmat Iliescu, indicand UDMR si grupul minoritatilor nationale drept potentiali sustinatori ai unui Guvern al Aliantei PSD-PC.
Referindu-se la strategia energetica, premierul Emil Boc anunta pe 28 mai ca intentioneaza sa foloseasca un mix energetic in fiecare dintre societatile de producere care se vor crea in urma restructurarii sectorului energetic, astfel incat, in final, sa rezulte doar cateva societati puternice, capabile sa concureze cu companii similare din UE.
Acum suntem in faza unor abordari mult mai de fond, a unor analize serioase a anilor parcursi, ultimii cinci ani de zile, ultimele alegeri, ce urmeaza, cum anume sa asezam partidul, strategiile, problemele de fond, situarea explicita a partidului ca partid de stanga social-democrat, alternativa la guvernarea actuala si abia in final o sa rezulte si echipa capabila sa duca aceste lucruri mai departe..
Presupune o analiza din care sa rezulte necesitatea unei schimbari in ceea ce priveste formula de conducere din care fac si eu parte.
Dar asta trebuie sa rezulte dintr-o analiza de fond, a ceea s-a intamplat pana acum, unde ne aflam, ce urmeaza sa facem si la proiectarea data cine poate sa realizeze cel mai bine acest lucru", a afirmat Iliescu.
Nu cautarea vinovatilor trebuie sa ne preocupe acum, ci cautarea de solutii, care trebuie sa rezulte dintr-un efort colectiv al tuturor factorilor de decizie, de la toate nivelurile.
Ca va fi solutia pe ce avem acum sa apasam pe acceleratie, ca va fi solutia unui premier politic, ca va fi solutia unui premier independent - aceste lucruri trebuie sa rezulte dintr-o analiza a noastra, pe care o decidem si implementam", a spus Emil Boc, potrivit inregistrarii, despre care Antena 3 sustine ca este de la intalnirea liderului PDL cu parlamentarii partidului.
Nu sunt pentru masuri extreme, ci sunt pentru discutii deschise, intr-un cadru colegial in care oamenii sa-si poata expune deschis parerea, sa acceptam si pareri contrarii si, din confruntarea parerilor, sa rezulte adevarul", a comentat Iliescu cazul senatorului Ion Toma.
(...) Solutia trebuie sa fie una care sa rezulte dintr-un dialog constructiv intre putere, opozitie, societate civila. Poate, intr-adevar, nu am vorbit suficient de mult cu oamenii, insa, cu siguranta, nu a fost din aroganta, cum incearca unii sa spuna.
(...) Solutia trebuie sa fie una care sa rezulte dintr-un dialog constructiv intre putere, opozitie, societate civila. Poate, intr-adevar, nu am vorbit suficient de mult cu oamenii, insa, cu siguranta, nu a fost din aroganta, cum incearca unii sa spuna.
dovada absolvirii se face cu diploma sau cu adeverinta din care sa rezulte faptul ca au sustinut si promovat examenul de bacalaureat;
Dar cand Parlamentul este dominat de o majoritate indiscutabila, ce poate sa rezulte din incapatanarea presedintelui de a respinge premierul propus de aceasta majoritate?
Totodata, bauturile alcoolice livrate de producatori catre distribuitori sau comerciantii angro vor fi insotite si de o copie a certificatului de marca al producatorului, din care sa rezulte ca marca ii apartine.
google-analytics.com