Cautare

5358 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (3.71 secunde)
Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
Avalansa de sesizari sosite pe adresa redactiei noastre din partea cititorilor, cu privire la modalitatea in care politistii, in general, iar cei doljeni, in special, inteleg sa respecte regulile de circulatie ne face sa credem ca sunt necesare anumite precizari.
Evenimentul Zilei il citeaza pe Alin Teodorescu, prezent la B1TV, la emisiunea "100%":
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea in cadrul unui interviu pentru Revista22.ro. Liviu Dragnea e un lider autoritar in linia liderilor pe care i-a avut PSD, a spus Alin Teodorescu pentru Revista22.ro.
Capii sistemului sanitar doljean spun ca declaratiile au fost trimise la Ministerul Sanatatii, dar ca nu sunt obligati sa le dezvaluie publicului. ... "Declaratiile de avere, impreuna cu cele de incompatibilitate si cele de interese au fost depuse la noi, dar le-am trimis la minister.
Inceputul de an a declansat nebunia la ghiseele administratiilor locale. ... 571/2003, cea prin care s-a adoptat Codul Fiscal, prevede la art. 261, alin.
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
Cele mai cunoscute sunt blospot.com si wodpress.com“, a declarat Alin Machenici, expert în PR. ... În prezent, costurile acestuia se ridica la aproximativ 130 de lei pe viata, la care se adauga costurile de administrare - ce variaza între doi si cinci euro/luna.
Alin Popescu: Multi oameni se ingrasa din cauza ca mananca salate Majoritatea oamenilor care vor sa scape de cateva kilograme in plus incearca sa renunte la mancarurile grele si sa manance cat mai multe salate.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Alin Teodorescu: Emil Boc va pierde la Cluj mai rau ca Funar Doi cunoscuti primari de sector vor pierde alegerile Alegeri locale 2012. ... Voi ati spus-o, nu eu", afirma Alin Teodorescu intr-un interviu acordat VoxPublica. Alin Teodorescu vorbeste si despre viitorul PDL.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Cresterile de preturi la benzina, alimente, energie electrica ca urmare a majorarii accizelor si a eliminarii unor subventii.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Daca vreti sa aflati ce averi si ce interese au candidatii la alegerile locale din Dolj de peste doua saptamani, renuntati. ... Aceasta situatie este valabila cel putin la nivelul judetului Dolj.
la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala.
Energia Rovinari a dispus de CSU Atlassib Sibiu, scor 96-81 (26-20, 25-24, 18-23, 27-14), intr-un joc restant din etapa a 20-a a diviziei A, si continua sa spere la calificarea in play-off Sibienii au venit la Targu Jiu fara antrenorul principal Catalin Vulc, dar au beneficiat ad-hoc de trei "aliati"
google-analytics.com