Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (4.17 secunde)
Cele mai importante evenimente Inceputa cu o conferinta de presa a directorului SC Apa Canal, Ion Stefan, intrat la acea vreme in greva foamei, saptamina trecuta a continuat cu o replica a edilului sef, Dumitru Nicolae.
Colosul industrial al Baniei, Electroputere, a fost ieri debransat de la reteaua de alimentare cu apa a orasului, dar cateva ore mai tarziu a fost rebransat.
O placa memoriala din 1913 a fost descoperita la statia de pompare a apei de la Facai, langa Craiova, in timp ce angajatii Regiei Apa defrisau un teren necalcat de zeci de ani.
Pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local ce va avea loc in aceasta seara se va afla si un proiect de hotarire referitor la scumpirea apei reci si a serviciului de canalizare.
Exista in Romania politicieni atipici, care se intereseaza de soarta persoanelor defavorizate si cu alte ocazii decat campania electorala.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Reprezentantii municipalitatii propun ca in acest an Apa-Canal si Apaterm sa disponibilizeze mai multe sute de salariati. Reprezentantii Primariei Galati vor sa ingroase rindul somerilor cu citeva sute de angajati de la Apa-Canal si Apaterm.
Campingurile, structuri de primire turistice destinate sa asigure cazarea turistilor in corturi sau rulote, vor fi in permanenta pazite, potrivit unui proiect de act normativ al ANT. Totodata, aceste spatii vor fi astfel amenajate incat sa permita turistilor sa parcheze mijloace de transport si sa-si pregateasca masa.
In ciuda faptului ca trebuie sa contribuie cu doar 10% din valoarea echipamentelor de udat, organizatiile de utilizatori de apa nu au solicitat pana acum decat achizitii in valoare de 2,9 miliarde de lei.
Doua servicii fiscale speciale - acordul de pret in avans si solutia fiscala individuala anticipata - prevazute in legislatie inca de acum un an si jumatate, vor incepe sa fie aplicate chiar din luna ianuarie a acestui an, se stipuleaza intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Mihai Capra va analiza in urmatoarele zile situatia din sectorul de imbunatatiri funciare din judet dupa ce primul ministru si ministrul de Interne au cerut implicarea prefectilor in problema irigatiilor.
"Razboiul" dintre Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati si Apa-Canal, izbucnit ca urmare a faptului ca societatea de interes local nu a platit contravaloarea apei brute primite, se va termina pana la sfarsitul acestei luni.
Putregaiul de la Compania de Apa "Oltenia" SA are zilele numarate.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Cunoscuta companie germana Rehau, a lansat, oficial, ieri, si la Constanta pompele de caldura.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... la Vlad Tepes agricultorii primesc o subventie pe suprafata mai mica cu 30 de euro/ha/an.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
O astfel de silueta devine inestetica atunci cand pui cateva kilograme in plus. ... Femeile au tendinta biologica sa stocheze rezerve de grasimi la nivelul membrelor inferioare pentru a le ajuta in timpul sarcinii. Tot din acest motiv este favoritaza si retentia de apa, responsabilul numarul.
Planete despre care se credea anterior ca nu pot gazdui viata ar putea fi capabile sa sustina viata, dupa cum se arata intr-un studiu elaborat de catre University of Aberdeen.
google-analytics.com