"Razboiul" dintre Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati si Apa-Canal, izbucnit ca urmare a faptului ca societatea de interes local nu a platit contravaloarea apei brute primite, se va termina pana la sfarsitul acestei luni.

Reamintim ca SGA a decis in urma cu o luna blocarea unuia dintre conturile societatii Apa Canal deoarece aceasta din urma nu a respectat angajamentul de esalonare a datoriei in suma de 400.000 de lei, semnat de reprezentantii ambelor parti. Reprezentantii Apa-Canal s-au adresat instantei solicitand deblocarea contului societatii.

"Actiunea prin care am cerut suspendarea deciziei de blocare a contului Apa-Canal de catre Apele Romane se afla pe rolul instantei. Regret situatia creata si sper ca pana la sfarsitul lunii Apa-Canal sa plateasca cei 400.000 de lei catre Apele Romane", ne-a precizat directorul general al societatii Apa-Canal, Marin Costel.

Acesta sustine ca, desi unul dintre conturile Apa-Canal a fost blocat, s-au facut eforturi pentru plata la timp a salariilor si achitarea datoriilor curente.