Cautare

6 de rezultate pentru "eon" (3.09 secunde)
CEZ, EON, Enel si Electrica Furnizare SA cumuleaza facturile de curent electric cu taxa radio-TV, desi acest lucru nu este legal.
Deja importante firme germane, precum Eon, Ruhrgas si RWE sint implicate in privatizarile companiilor romanesti din sectorul energetic. De asemenea, producatori germani de componente auto, firme de textile, mobilier si companii din sectorul financiar deruleaza afaceri profitabile in Romania.
Preturile finale, fara TVA, reglementate pentru furnizarea gazelor naturale catre consumatorii casnici cu un consum mai mic de 2.400 mc pe an sint de 881,75 lei/1.000 mc in cazul SC Distrigaz Sud SA Bucuresti, respectiv 874,52 lei/1.000 mc in cazul EON Gaz Romania.
"Astfel, pretul gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici din categoria B1 (consum anual de pana la 2400 mc) va fi de 989,55 RON/1000 mc in cazul Distrigaz Sud, respectiv 983,10 RON /1000 mc in cazul EON Gaz Romania", se precizeaza in comunicat.
„Pretul gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici din categoria B1 (consum anual de pâna la 2.400 mc) va fi de 989,55 lei/1.000 mc în cazul Distrigaz Sud, respectiv 983,10 lei /1.000 mc în cazul EON Gaz România“, informeaza ANRE.
Contoarele au fost achizitionate tot in numele celor trei filiale de distributie aflate inca in proprietatea statului(celelalte - Electrica Muntenia Sud, Electrica Banat, Electrica Dobrogea, Electrica Moldova si Electrica Oltenia - au fost preluate in decursul anilor 2004-2006 de companiile Enel, EON si CEZ).Potrivit datelor oficiale, Electrica Muntenia Nord eserveste 1,2 milioane de clienti, carora le-a vandut in 2007 peste 3,9 milioane de MWh.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
google-analytics.com