Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (4.94 secunde)
RAZVAN VISA SA-SI INTREACA MAESTRUL, DAR NU VA MAI PILOTA NICIODATA! COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Ciudatenia este ca femeia doar ce cumparase respectiva suprafata de pamant cu 300.000 de euro in urma cu sase luni de la nepotul sau, Razvan Ovidiu Tugui, fiul lui Emil Tugui, fostul patron al firmei Coremi.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Razvan Ciobanu a murit pe loc. Creatorul de moda Razvan Ciobanu avea 43 de ani. ... Informatii despre Razvan Ciobanu pe Wikipedia Razvan Ciobanu (n.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: ... Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Ion Iliescu relateaza pe blogul sa cum a glumit, la aniversarea zilei de nastere a lui Razvan Theodorescu, pe tema obiceiului academicianului de a se rade in cap din tinerete, ceea ce l-a ferit de incaruntire.
O acuzatie mult mai importanta a fost lansata impotriva lui Ungureanu in 2009, de catre fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru care a spus, intr-o emisiune a lui Razvan Dumitrescu, ca Ungureanu ar face jocul unui stat strain.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Mihai Razvan Ungureanu, avere de aproape jumatate de milion de euro Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, nu este chiar sarac, acesta detinand proprietati si conturi bancare care sunt estimate la circa 500.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
La eveniment au participat, printre altii, soprana Angela Gheorghiu, Elena Dacian, fiica celebrului cantaret de opereta Ion Dacian, Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, Geogica Severin, presedintele Comisiei pentru cultura a Senatului, Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, coregraful Johan Kobborg, care conduce Baletul National Roman, coregraful si dansatorul Razvan Mazilu, actorul Pavel Bartos si prezentatorii TV Andi Moisescu, Olivia Steer si Dan Negru.
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE.
Aceasta este concluzia lui Razvan Pascu, un om cu experienta in turismul intern si international, consultant si blogger in acest domeniu. ... Razvan Pascu:
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
In acest sens presedintele Organizatiei Municipale PNL, viceprimarul Mircea Razvan Cristea, a declarat ca liberalii care au infiintat grupul de initiativa pentru promovarea Platformei Stolojan nu vor fi exclusi din Partidul Liberal.
Dupa ce mai multi politicieni locali au adus in discutie problema programului ISPA pentru gunoi si apa-canalizare, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea este de parere ca nimeni nu este in masura sa vorbeasca sau sa dea termene limita pe acest subiect.
Ceva ce ar putea sugera existenta unui conflict latent, daca nu cumva chiar deschis, intre domnii George Maior, directorul SRI si Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE.
In ce masura PDL va recupera in sondaje, in conditiile in care Boc si-a dat demisia si acum Guvernul e condus de Mihai Razvan UnguĀ¬reanu?
"Mostenirea lui Mihai Razvan Ungureanu" Domnul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu, urmasul lui Emil Boc, a primit o mostenire foarte mare la inscaunarea sa in fruntea Guvernului.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Mihai Razvan Ungureanu despre ofiterul acoperit: ... Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
google-analytics.com