showbiz.ro informeaza : Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni
Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Dani Otil si Razvan Simion, realizatorii matinalului de la Antena 1, au dat lovitura. Cei doi au incheiat un contract cu postul de televiziune din Baneasa pentru a se ocupa si de emisiunea X Factor ce va fi lansata in curand. Astfel, pentru trei luni in care vor colinda tara pentru a face preselectii Razvan si Dani vor incasa cate 50.000 de euro.
Onorariul este unul fabulos, fiind printre cele mai mari obtinute de vedetele de televiziune din Romania. Nici premiul cel mare al competitiei nu este de neglijat. Antena 1 a pus in joc suma de 200.000 de euro pentru concurentul cu cea mai buna voce din competitie.
Pentru Dani Otil , acest castig vine ca o gura de aer proaspat. Iubitul Mihaelei Radulescu plateste de zor ratele pentru garsoniera pe care si-a cumparat-o in zona Vitan, iar cei 50.000 de euro il vor ajuta cu siguranta sa scape de datorii.
Nici lui Razvan nu-i poate strica o asemenea suma de bani insa exista zvonuri conform carora nu toata lumea ar fi multumita de aceasta colaborare. Este vorba despre Diana, sotia prezentatorului, careia nu-i surande aproape deloc ideea ca Razvan sa stea departe de ea si de cei doi copii timp de trei luni.