Cautare

29247 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (4.05 secunde)
Acesta este imaginea pe care o ofera birourile din Palatul Prefecturii, unde aproximativ 200 de salariati se inghesuie in 44 de birouri, din care 12 sunt ocupate de conducerea celor doua institutii.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... 1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
Pana in prezent, hotelurile care s-au inscris in program sunt din Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti Caciulata, Covasna, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Tusnad, Vatra Dornei, Sovata.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
PNL Covasna are de sambata un presedinte, dupa ce timp de sase luni a avut doar o conducere interimara.
Presedintele executiv al Organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca filiala pe care o reprezinta cere Ministerului Administratiei si Internelor sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul judetului, Gyorgy Ervin, pe care il acuza de nerespectarea legilor.
Organizatia PRM Covasna, sustinuta de conducerea centrala a partidului, solicita suspendarea din functie a prefectului Gyorgy Ervin. ... Purtatorul de cuvant al PRM Covasna, Gica Agrigoroaie, a argumentat ca infiintarea unei microregiuni este deja un prim-pas spre autonomie.
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, se declara convins ca Statutul va fi votat cu tot cu articolul referitor la autonomia culturala.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Conducerea UDMR Covasna nu exclude posibilitatea unei colaborari pe plan local cu organizatia judeteana a Partidului Liberal Democrat.
Seful negociatorilor din partea UDMR, presedintele executiv Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la discutii, ca a oferit PCM mandate in doua circumscriptii din cele 14 unde maghiarii sunt majoritari, mai exact in Covasna si Harghita, oferta respectand proportia din voturile maghiarilor obtinute in alegerile locale - 85 la suta UDMR si 15 la suta PCM.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Locuitorii comunelor ar putea deveni simpli sateni "Dupa ce legea va intra in vigoare, prefectul va stabili centrele de comuna, urmand ca celelate comune sa devina sate si sa se alipeasca unde doresc cetatenii, organizandu-se si un referendum in acest sens.
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. ... La alegerile din 2012 (cand presedintii de CJ erau alesi direct) PSD a obtinut 22 de posturi pe listele Uniunii Social-Liberale (USL).
Toepfer, unul dintre cei mai mari traderi de cereale de pe piata locala cu afaceri de circa 300 de milioane de euro, intentioneaza sa isi extinda reteaua de silozuri la 16 prin investitia in 6 unitati pe Dunare, dar si intr-o alta in vestul Romaniei.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
Evenimentele care au urmat dupa plecarea de la guvernare a conservatorilor au aratat cit de flaminda este actuala Putere dupa posturi.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
12 comune din cele 104 ale judetului beneficiaza in prezent de apa care curge prin sistemele de alimentare realizate cu fonduri europene sau guvernamentale.
google-analytics.com