Cautare

50 de rezultate pentru "pasapoarte" (6.15 secunde)
In urma verificarilor au fost identificati F.MOHAMED si A.ABDULAZIS, ambii de 30 de ani, cetateni straini, ca fiind persoanele care foloseau pasapoarte falsificate in vederea infiintarii sau preluarii de societati comerciale cu datorii. ... ABDULAZIS, acestia folosind de asemenea pasapoarte falsificate.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Guvernul cauta un producator de pasapoarte electronice, pe care Romania intentioneaza sa le introduca de la 1 ianuarie 2007. ... Germania a fost prima care in noiembrie 2005 a introdus pasapoarte ce aveau in loc de fotografie un cip electronic pentru a face mai dificila falsificarea.
in primavara anului 2004, la rugamintea prefectului Ciocan, procurorul-sef Moldovan nu a dus ancheta pina la capat in dosarul fostului sef al Serviciului Pasapoarte Satu Mare Vasile Neamt, sub sefia caruia au fost emise contra cost sute de pasapoarte nelegale.
099 de pasapoarte. ... De precizat ca, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Constanta elibereaza pasapoarte in regim normal in 7 zile, nu in 20 zile cum scrie la carte.
Revenirea in judet a persoanelor care muncesc in strainatate s-a facut din nou resimtita la Serviciul de Pasapoarte. ... De luni pana vineri inclusiv, ghiseele Serviciului de Pasapoarte sunt deschise publicului de la 08.30 pana la 18.30, program cu doua ore mai mare decat pana acum.
Patru persoane au fost ridicate si conduse la audieri, fiind suspectate ca au falsificat carti de identitate, pasapoarte, permise de conducere si alte documente.
Pe langa acestea, senatorul democrat a adus ca argument si faptul ca exista "suspiciuni" potrivit carora rudele demnitarilor, care ar detine pasapoarte diplomatice, ar putea introduce in tara droguri!
Prin urmare, Serviciul de Pasapoarte va lucra in actualul sediu, din incinta Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, doar pana joi. ... Mutarea Serviciului de Pasapoarte a fost amanata de mai multe ori, din cauza ca acest serviciu din cadrul Prefecturii Dolj avea nevoie de mobilier nou.
Ultimul spor eliminat a fost cel pentru conditii deosebite, pe care politistii din cele doua servicii publice subordonate prefecturii - e vorba de Pasapoarte si de Inmatriculari si Permise Auto - nu-l mai primesc din aceasta luna.
Totodata, publicatia comenteaza faptul ca presedintele ar fi spus in anul 2007 ca s-au distribuit deja 500.000 de pasapoarte romanesti pentru cetatenii moldoveni si mai noteaza ca "liderul roman, lasand la o parte toate regulile diplomatice, a intervenit cu tupeu in problemele interne ale Moldovei", cand, in aprilie 2009, s-a pozitionat deschis de partea opozitiei de la Chisinau de la acel moment, care pierduse alegerile in fata comunistilor.
Pana la sfarsitul anului trecut, Agentia Nationala pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (ANARZ) trebuia sa finalizeze identificarea cailor si, lucru esential, sa elibereze pasapoarte pentru fiecare cal.
Identificarea inseamna aplicarea unui cip, iar dintre cele 400.000 de animale carora le-au fost aplicate aceste elemente, circa 10.000 au pasapoarte.
2252/2004 al Consiliului Europei din 13 decembrie 2004 privind standardele pentru elementele de securitate si elementele biometrice integrate in pasapoarte si in documente de calatorie emise de statele membre, Romania, ca stat membru, a introdus pasapoartele electronice.
In loc sa ne arate cum e cu "pasapoartele anticoruptie", ce se constituie in laitmotivul acestei caravane, mai bine ne faceau rost de niste pasapoarte antiprostie, care sa ne asigure trecere libera cand e sa ne lovim de alte asemenea idei neputincioase.
Al doilea set de probleme a fost legat de atribuirea de sedii unor institutii publice, ca fostul Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei (pasapoarte, buletine, permise si inmatriculari auto), Parchetul de pe linga Tribunalul Satu Mare, Biblioteca Judeteana, Uniunea Culturala "Vatra Romaneasca”, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale (Centrul de Creatie Populara), Societatea cultural- patriotica "Avram Iancu” si Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare.
De ce nu a dus ancheta pina la capat si nu a mai dispus arestarea preventiva in cazul fostului sef al Serviciului Pasapoarte Satu Mare, Vasile Neamt?
In cazul celui din urma se motiveaza modificarea organigramei institutiei prin preluarea serviciului de pasapoarte.
• 20 iun 2009 - Vladimir Voronin cere Bucurestiului sa nu mai acorde pasapoarte romanesti moldovenilor. El mai declara ca perspectiva romaneasca pentru Republica Moldova convine administratiei de la Tiraspol, deoarece aceasta ofera o cale fireasca spre posibila recunoastere a Transnistriei.
Totodata,IPS Petru, Mitropolitul Basarabiei, titular al unui pasaport diplomatic, eliberat de autoritatile romane, este supus unui control vamal neuzual pentru titularii unor astfel de pasapoarte.
google-analytics.com