Cautare

50 de rezultate pentru "pasapoarte" (3.46 secunde)
Oameni care totdeauna au aspirat sa fie parte din nomenclatura cu acces la magazine speciale, pasapoarte pastrate acasa si valuta convertibila (nu sunt sigur ca mai tanara generatie stie ce spun eu aici) s-au transformat brusc in militanti pentru drepturile omului, jucatori pe bursa si directori ai unor corporatii multinationale active in Romania.
pensii suplimentare, pasapoarte de serviciu pentru ei si familiile, medicamente gratuite plus o indemnizatie dolofana pentru cazul ca ramin fara serviciu cind le expira mandatul.
De aceea si-au marit pensiile, si-au atribuit pasapoarte diplomatice pe viata pentru ei si intreaga familie. Mai, frate romane, nu vezi ca asta e o magarie si o nesimtire fara seaman?
A facilitat obtinerea de pasapoarte pentru multi matematicieni de valoare, care nici nu s-au mai intors. Inainte de 1989, peste 300 de matematicieni romani ilustrau Universitatile si Institutele de cercetari din Apus.
Coada la pasapoarte, coada la buletine de identitate, coada la cazier. Cozi planificate, organizate, impartite pe zile, pe ore, pe dimineti si dupa-amiezi, pe depuneri de acte ori ridicari de acte etc.
Exista multi indivizi purtatori de pasapoarte romanesti care le fura masinile, le sparg casele, descompun retelele de cupru din telecomunicatii pentru a le vinde, cloneaza carduri, talharesc, ucid, violeaza.
Pe site-ul agentiei de presa Tass rusii sunt indrumati sa obtina pasapoarte care sa le asigure statutul de cetateni ai UE, in contextul in care, din cauza sanctiunilor economice impuse de tarile occidentale, multi rusi s-au vazut in imposibilitatea de a-si pastra locurile de munca la corporatiile din Vest si au parasit Federatia Rusa.
Un sofer a fost batut cu pumnii in cap de politistii locali dupa ce a parcat neregulamentar, la Iasi, in fata sediului serviciului de pasapoarte si inmatriculari auto.
Sute de persoane s-au imbulzit inca de la primele ore ale diminetii la Serviciul de Pasapoarte din Timisoara dupa ce au aflat ca le pot scoate copiilor acest document fara sa fie necesara o programare.
Romanii care doresc sa faca sau sa reinnoiasca un pasaport isi pot face acum programari online pe platforma MAI. Oamenii trebuie sa introduca datele pentru obtinerea documentului de calatorie.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com