Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (4.61 secunde)
Dupa o seceta care a compromis mai mult de jumatate dintre culturile de cereale, sunt asteptate precipitatii abundente. ... Chiar daca prognozele meteo arata ca precipitatiile vor incepe sa-si faca aparitia in mai toate judetele tarii, specialistii spun ca pentru acest an nu sunt sanse ca recolta sa fie salvata.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Concitadinii cu dare de mana isi doresc masini cat mai impozante, mai luxoase, cat mai puternice si, de ce nu, cat mai scumpe.
Astfel, ei vor sa nu mai subventioneze telefoanele in momentul cumpararii lor, in schimbul unui abonament care sa acopere costurile timp de 12 luni sau 24 de luni.
Poate acesta e si motivul pentru care au foarte mult timp la dispozitie, in care nu au altceva mai bun de facut decat sa se gandeasca la noi metode prin care pot profita de neglijenta soferilor.
Care sunt cele mai scumpe, merita sa schimbam si jantele? ... Iarna denivelarile din carosabil si gropile sunt mascate de noroi, zapada sau apa, iar jantele din aliaj pot avea de suferit, mai ales in cazul in care dimensiunile acestora depasesc pragul de 16 inchi.
Sociologul remarca faptul ca lansarea temei schimbarii sistemului electoral se face "in stilul cel mai lautaresc, in stilul heirupist mioritic".
Dar daca nici unul si nici celalalt n-au tradat niciodata, iar paruiala se trage doar de la orgoliul lor nemasurat?" Rar ras mai sanatos in randurile bine hranite ale puterii, mai rar asa pleasca, am scris deunazi.
Potrivit analistilor de pe piata imobiliara, zona de sud este mult mai inalta decat restul zonelor din Bucuresti si, implicit, protejata de inundatii. Apoi, terenurile nu sunt foarte scumpe aici, comparativ cu nordul Capitalei.
Astfel, daca la inceputul anului agricultorii doljeni au avut parte de ger, urmat in martie de inundatii, rezultate in urma topirii bruste a zapezilor si din cauza ploilor abundente si de durata, nici luna aprilie nu se lasa mai prejos si vine cu alte inundatii.
Temerile craiovenilor au inceput insa sa apara inca de acum, mai ales ca preturile practicate in Romania, in acest moment, nu sunt nici pe departe corelate cu veniturile.
Astfel, "clientii vor beneficia de rate mai mici, pentru ca in loc sa fie esalonate pe patru-cinci ani, acum sunt esalonate pe sapte ani", ne-a declarat un reprezentant al companiei Motoractive.
De parca scumpirile de la mancare in apropierea Sarbatorilor Pascale nu erau de ajuns, paginile de mica publicitate afiseaza, de vreo saptamana, preturi tot mai mari la locuinte.
au crescut dobânzile bancare, euro si francul elvetian s-au apreciat în raport cu leul si s-a majorat dobânda interbancara europeana. Cine s-a împrumutat în valuta are de platit mai mult decât pâna acum. ... Mai ales daca respectivul client a luat credit în euro sau franci elvetieni.
Desi oferta locuintelor scoase la vanzare este bogata, iar preturile sunt din ce in ce mai mici, cererea lipseste.
Asta se vede in mai toate supermarketurile din Oradea. ... Pe de alta parte, oradenii care au credite in euro trebuie sa plateasca rate mai mari.
In acelasi timp, bancile pe care le selecteaza statul roman pentru a acorda astfel de imprumuturi populatiei trebuie sa practice dobanzi cat mai mici si sa aiba acoperire cat mai mare.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
Pe langa trecerea la modul panoramic (format al imaginii de 16 x 9 sau 16 x 10 in locul celui clasic de 4 x 3), televizoarele digitale contemporane ocupa mult mai putin loc oferind, in acelasi timp, niveluri mult mai perfectionate de luminozitate, contrast si acuratete cromatica.
Folosesc foarte mult sarea in apa din cada si incerc sa cumpar o sare de calitate mai buna si care sa nu fie colorata. ... Iti exfoliaza pielea, ti-o ia pe cea moarta de fata, este cel mai bun, mai bun decat orice masca din comert.
google-analytics.com