Cautare

21203 de rezultate pentru "papa francisc a convocat cel de al treile consiliu" (3.61 secunde)
Potrivit presedintelui PNL Navodari, consilierul Florin Chelaru, pana la aceasta data trebuia deja sa existe o convocare a consilierilor in sedinta, dar, pentru ca un anumit proiect de hotarare deranjeaza peste masura anumite interese, lucrurile au fost amanate.
Pe data de 28 februarie, la sedinta de Consiliu Local convocata de primarul Tudorel Calapod, au fost repusi pe functie mai multi consilieri locali, dar si fostul viceprimar Stefan Galbau, care a fost anterior exclus din aceasta functie intrucat migrase de la un partid la altul, ceea ce legea interzice.
Dupa cum anuntam in numarul de ieri, Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal nu a validat conducerea desemnata sambata de Consiliul de Coordonare Judetean al organizatiei constantene. Prim-vicepresedintele Theodor Stolojan a motivat decizia prin aceea ca in partid nu pot avea loc alegeri, potrivit statutului, pana in 2010.
FARCAS) Simona Misea (S.M.), o tanara psiholoaga din Bucuresti, mi-a adus in atentie un caz petrecut in acea zona misterioasa din Muntii Buzaului numita Tara Luanei. Interesata de latura transpersonala a psihologiei, in cadrul unui curs universitar, S.M.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa consultarile cu partidele politice, ca setul de masuri adoptat la ultimul Consiliu European va feri Romania de orice fel de derapaje, in special de populismul propriilor oameni politici.
Oricat de mult ar dori alegeri rapide, opozitia ar trebui sa spuna "nu" comasarii alegerilor Vasile Dancu crede ca opozitia ar trebui sa respinga comasarea alegerilor, care genereaza disfunctionalitati din cauza multimii mandatelor ce trebuie alese, a politizarii scrutinului pentru administratie si avertizeaza ca PDL vrea sa organizeze alegeri pe actuala configuratie de primari.
"Razboinicul luminii" si-a extins Partidul Noua Generatie prin adaugarea sintagmei crestin-democrat si prin adoptarea noii sigle - steaua in opt colturi, pe fond albastru.
Accesarea sutelor de milioane de euro care vor ajunge in Dolj odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana este pusa in pericol de lipsa personalului care sa acorde consultanta pentru intocmirea proiectelor.
Anii petrecuti in consiliu le-au priit alesilor judeteni care au dezvoltat afaceri infloritoare in domeniul agricol sau sanitar. Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Este necesar sa privim, din prisma interesului strategic al Romaniei, mai departe de tensiunea aparenta dintre Guvern si Presedinte.
Prima sedinta a noului Consiliu Judetean Dolj a debutat cu scandal.
Desi alegerile s-au incheiat de mult, in comuna Gogosu din judetul Mehedinti conflictele pentru fotoliul de primar inca sunt de actualitate Candidatul Partidului National Liberal, Gheorghe Hanes, la Primaria Gogosu nu s-a impacat cu ideea ca s-a clasat pe locul al doilea in cursa electorala.
Partidul Miscarea Populara este in pragul scindarii, in interiorul formatiunii existand cel putin doua tabere, una a actualului presedinte Cristian Diaconescu si o alta tabara condusa de Eugen Tomac.
Mai multi consilieri locali din municipiul Petrosani si-au exprimat indignarea fata de modul in care sunt tratati cetatenii care participa la sedintele de consiliu si au propus revizuirea acestei atitudini.
Consilierii locali din Mangalia s-au vazut, pentru a doua oara in mai putin de jumatate de an, divizati in doua tabere, in cursul sedintei Consiliului Local Mangalia. Motivul - castigarea procesului intentat administratiei locale de catre cei patru consilieri exclusi, prin votul fostilor colegi de partid, din randurile CLM.
Fotoliul de primar al comunei Agigea se disputa intre social-democratul Cristian Carjaliu si democrat-liberalul Ion Ionita.
Ce tie nu-ti place atuia nu-i face, spun romanii cand unul sau altul se plange de raul pe care i l-au facut altii. Asta inseamna ca au observat ca cel in cauza a facut si el candva acelasi rau altuia.
In cursul zilei de vineri, 5 noiembrie a.c., liberalii constanteni s-au intrunit intr-o sedinta extraordinara a Biroului Permanent Teritorial Constanta. In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
google-analytics.com