Cei doi reprezentanti pe care PNL ii mai are in Consiliul Local Navodari asteapta cu infrigurare o noua sedinta. Potrivit presedintelui PNL Navodari, consilierul Florin Chelaru, pana la aceasta data trebuia deja sa existe o convocare a consilierilor in sedinta, dar, pentru ca un anumit proiect de hotarare deranjeaza peste masura anumite interese, lucrurile au fost amanate.
Prima sedinta de Consiliu Local Navodari se anunta amenintatoare la adresa fotoliului de viceprimar pe care il detine fostul liberal, actualmente PLD-ist Stefan Galbau. Consilierii PNL Florin Chelaru si Andrei Cosmin sunt initiatorii unui proiect de hotarare referitor la schimbarea din functie a viceprimarului PLD Stefan Galbau, "in baza Legii 215, care spune ca, in momentul in care primarul, viceprimarul sau consilierii nu mai fac parte din formatiunea politica de la momentul candidaturii se autosuspenda", a explicat motivul demersului Florin Chelaru.

Soarta vicelui o vor avea si doi consilieri

In situatia viceprimarului se afla si doi consilieri (fosti PNL, dar care s-au inscris in PLD) - Liliana Mara si Relu Boasca, acestia fiind, la randul lor, amenintati cu schimbarea prin proiectul de hotarare mentionat. "Deocamdata nu avem nici o motivatie de la primar referitor la faptul ca inca nu a convocat sedinta de consiliu, dar il voi intreba. In orice caz, proiectul de hotarare de schimbare a viceprimarului va exista si daca el convoaca sedinta peste 20 de zile, deci nu au unde fugi", a mai spus Chelaru. Demersul liberalilor se bucura si de sprijinul PSD, presedintele social-democratilor din Navodari, Nicolae Matei precizand ca proiectul este bine venit, ba mai mult, a primit aviz favorabil de la Comisia Juridica a Consiliului Local, schimbarea viceprimarului Stefan Galbau fiind doar o chestiune de timp.