Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (2.84 secunde)
Chiar daca nu Uniunea Europeana nu dispunea oprirea finantarilor, ministrul a remarcat faptul ca la Eforie se realizase doar 5% din planul de lucrari, in conditiile in care proiectul trebuia finalizat pana in decembrie 2007.
Partidul Ecologist Roman, prin conducerea centrala si birourile executive judetene, cere oprirea Proiectului Rosia Montana si neacordarea avizului de mediu.
Plenul Senatului a adoptat in noiembrie raportul Comisiei de investigare a legalitatii si oportunitatii construirii imobilului Cathedral Plaza in imediata apropiere a Catedralei Romano-Catolice Sfantul Iosif, prin care se cere oprirea lucrarilor.
"Orice compromis care va conduce la oprirea programului iranian de inarmare nucleara este un pas in directia cea buna", a afirmat Ehud Olmert (foto) in interviul acordat publicatiei germane Der Spiegel.
Comisarul european a reamintit calendarul de monitorizare UE, precizand ca va fi intocmit raportul referitor la progresele obtinute in aceste domenii, iar in iunie Comisia va lua o decizie in ceea ce priveste Romania, vizand fie activarea clauzei de salvgardare, fie continuarea monitorizarii sau, in cel mai bun caz, oprirea acestei monitorizari.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ca organizatia sa trimite o scrisoare deschisa prin care cere autoritatilor statului din judet sa ia masurile necesare pentru oprirea organizarii referendumului intern, neoficial, din zona municipiului Sfantu Gheorghe.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
Riscul cel mai mare este insa ca mica intelegere politica sa duca la oprirea reformelor din 2005", a aratat Dragos Popescu, presedintele Organizatiei Municipale a UPSC.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, la iesirea din spital, ca cel mai important obiectiv al PD in perioada urmatoare este sprijinirea lui Traian Basescu pentru castigarea referendumului cu 75-80% si oprirea "regimului de despot" pe care Romania il are in momentul fata.
Inainte de oprirea, intamplatoare, in trafic a celor cinci tineri reformati, Tõkés apucase sa lanseze o alta acuzatie la adresa autoritatilor din Sibiu.
Motiunea inregistrata miercuri solicita Executivului masuri de protectie pentru populatia saraca, masuri pentru stoparea fenomenului de saracie, oprirea cresterii preturilor la gaze si o gestionare mai buna a cheltuielilor bugetare.
In vreme ce UE si-a trimis emisari, printre care si pe presedintele Frantei, pentru a incerca oprirea conflictelor, oficialii americani acuza Rusia ca a planificat invazia Georgiei.
Oprirea delegatiei romane in vama moldoveneasca Leuseni vine la doar cateva zile dupa ce un grup de 50 de basarabeni, studenti la Iasi, a fost de asemenea, oprit, duminica, in vama Leuseni.
Nepasarea autoritatilor romane fata de demersurile facute de societatea civila pentru oprirea procedurilor de adoptare a celor patru coduri - penal, civil, de procedura penala si civila - a determinat ieri cele 26 de organizatii neguvernamentale care formeaza Coalitia "Opriti codurile" sa faca un nou pas:
Problemele Ucrainei din domeniul energetic ar putea duce la oprirea tranzitului de gaz spre Europa inca de la sfarsitul lunii iunie, a spus premierul rus.
Directia, condusa de Andi Dunoiu, a decis oprirea lucrarilor pe 3 iulie, lucru constatat si de ISC Oltenia la fata locului.
Inlocuirea lui Udrea ar avea ca scop doar oprirea unor atacuri la adresa PD-L, venite din directia PNL si PSD, care se pot rasfrange in mod direct asupra campaniei pentru Cotroceni a lui Basescu.
In unele cazuri politia locala si autoritatile administrative au sustinut campanii sociale - cateva dintre ele ajungand chiar la intimidare fizica - impotriva actiunilor de raspandire a credintei de catre grupuri religioase neortodoxe sau au demonstrat o atitudine pasiva fata de oprirea hartuirii acestor grupuri".
"Ponta e increzut si vorbeste de oprirea cumetriilor, cand este casatorit cu un europarlamentar si e ginere de vicepresedinte", critica un social-democrat.
"Se doreste oprirea descentralizarii si revenirea la Guvernul central care hotaraste tot pe criteriu strict politic", a acuzat liderul social-democrat.
google-analytics.com