Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (3.23 secunde)
S-a dispus oprirea temporara a comerializarii si a prestarii serviciilor la zece operatori economici si au fost solutionate zece reclamatii ale consumatorilor.
In urma constatarii unor deficiente, pe langa amenzi contraventionale, s-au mai dispus oprirea temporara de la comercializare a 49.032 jucarii si oprirea definitiva pentru 134 jucarii, considerate a fi periculoase.In timpul controlului, inspectorii ANPC au cautat in magazine si piete acele jucarii care sunt de natura sa afecteze siguranta celor mici, acordand in acelasi timp atentie etichetarii corespunzatoare a tuturor jucariilor comercializate.
In conditiile in care s-ar conveni oprirea negocierilor si continuarea lor in primul trimestru al anului viitor, ar trebui semnat un act aditional care sa se prevada prelungirea, in anumite conditii, a valabilitatii actualului contract care expira la 1 ianuarie.
Potrivit lui Boc, grupuri mixte alcatuite din angajati ai Politiei si Garzii Financiare pot cere oprirea mijloacelor de transport si documentele care justifica provenienta marfii. "Si politistul, si Garda Financiara au dreptul sa ceara oprirea oricarui tir si sa intrebe care este documentul justificativ", a mentionat el.
Reprezentantii societatii mai spun ca "orice alta decizie (relocarea, taierea ca fier vechi, oprirea pe o perioada nedeterminata), in afara celei de vanzare in vederea punerii in functiune, este neeconomica si antisociala".
OPRIREA CREDITARII. ... OPRIREA FONDURILOR UE. In urma unor controale la Autoritatea de Management pentru fonduri europene din cadrul Ministerului Dezvoltarii sI Turismului, au fost oprite decontarile de la Comisia Europeana pentru proiectele acestui minister.
pe windows 7 Pornirea modului hibernate powercfg /hibernate on (fara ghilimele) Oprirea modului hibernate powercfg /hibernate off (fara ghilimele) Pe sistemul de operare Windows xp si Windows vista modul Hibernate este activ de la instalare, pe windows xp atit dezactivarea cit si activarea se pot face foarte simplu din control panel, pe Windows vista, optiunea hibernate poate fi dezactivata cu ajutorul cammand-urilor de mai jos:
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
"Interventia brutala a premierului a dus la oprirea unei anchete de coruptie.
Gazprom analizeaza optiunile cu privire la oprirea livrarilor de gaze catre tarile "neprietenoase" si evalueaza posibilele consecinte, a informat publicatia rusa Kommersant, citata de Reuters.
Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea celui care conducea autoturismul, ocazie cu care s-a stabilit ca fiind L. ... Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea celui care conducea autoturismul, ocazie cu care s-a stabilit ca fiind S.
Patriarhul Kirill al Bisericii Ortodoxe Ruse cere oprirea focului in Ucraina pentru Craciunul pe rit vechi Concret, seful Bisericii Ortodoxe din Rusia cere o incetare a focului, vineri, 6 ianuarie, de la ora 12 ziua la miezul noptii.
Focuri de arma pentru oprirea unui sofer, baut, drogat si cu permisul suspendat, in Targu Mures. A lovit cateva masini si a rupt trei copaci
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu a evitat sa spuna explicit daca scuzele presedintelui vor determina sau nu partidul sau sa ia in calcul oprirea procedurii de suspendare.
Pentru a stopa cererea de inscrieri in PNL, deputatul Titu Gheorghiof a dat un moratoriu prin care cere oprirea inscrierilor in partid timp de sase luni, moratoriu care a intrat in vigoare de vineri seara.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "Impasul", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania se trezeste in fiecare dimineata a ultimelor luni, intr-un mare impas.
Ca sa raspund foarte scurt, prin gasirea unor surse noi de venituri la buget si prin oprirea coruptiei ingrozitoare, care in acest moment duce o mare parte din bugetul de stat catre firmele conectate de partidul de guvernamant.
Serviciul de asistenta de urgenta carduri va fi asigurat, in aceasta perioada, in sistem off-line.Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic.
Oprirea sistemului de carduri are ca scop optimizarea sistemelor informatice ce asigura functionalitatea cardurilor, se arata in comunicatul bancii.
google-analytics.com