Cautare

5937 de rezultate pentru "oprirea apei reci maine craiova" (3.83 secunde)
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
In anul in care sarbatoresc 20 de ani de muzica, dupa opt albume, sute de concerte in tara dar si in strainatate, Sarmalele Reci pornesc in turneu national. ... Astfel, este pentru prima data cand Sarmalele Reci concerteaza in Cetatea de Scaun a Moldovei.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
5 sfaturi pentru economisirea apei. ... Foloseste aceste sfaturi pentru economisirea apei, ca sa reduci facturile, dar si pentru a ajuta la o mai buna conservare a mediului inconjurator.
Insa marea dezbatere se refera la oprirea in trafic fara motiv.
Turneul prin care trupa Sarmalele Reci aniverseaza 20 de ani de muzica ajunge in aceasta saptamana in trei orase.
Apoi, temperaturile vor fi in scadere, astfel ca in intervalul 17 - 24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei si vor fi, in medie regionala, maxime cuprinse intre 2 si 5 grade si minime intre - 4 si 0 grade (cele mai reci nopti fiind cele din 19, 20, 21 si 22 decembrie).
In multe locuri lipseste bara de susținere de jur imprejur, la nivelul apei, nu este marcata adancimii apei, nu este respectat ritmul de primenire a apei de imbaiere, de golire/curațare si dezinfecție a bazinelor, nu este monitorizata calitatea apei de imbaiere, lipseste din dotare trusa de prim ajutor, nu este afisat numarul maxim de persoane ce pot utiliza simultan piscina, regulamentul privind utilizarea bazinelor/piscinelor nu este afisat la loc vizibil;
Concertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
In 1767, apare si termenul de energie termo-solara, cand omul de stiinta elvetian Horace de Saussure a inventat "cutia fierbinte", in fapt cel dintai colector solar, iar in 1830 astrologul Sir John Hershel utilizeaza "cutia fierbinte" pentru a gati in timpul unei expeditii in sudul Africii, ori in anul 1891 cand are loc patentarea primului sistem comercial de incalzire a apei al lui Clarence Kemp.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit ca regia nu a facturat 1,3 milioane metri cubi de apa livrata in punctele si centralele termice ale Regiei de Termoficare Craiova.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
In scurt timp preturile gigacaloriei si apei potabile vor creste simtitor. ... Mai mult decit atit, edilul a mentionat si faptul ca tariful apei va fi majorat din cauza pagubelor provocate sistemului de apa si canalizare de inundatii, care au lovit judetul anul trecut.
Nu e posibil ca la saracia care exista si la politica social-democrata pe care domnul primar Dumitru Nicolae afirma ca o face sa se scumpeasca pretul apei reci cu 37%, iar apoi sa se scumpeasca si apa calda si caldura", a declarat Ion Stefan.
google-analytics.com