Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (4.79 secunde)
Potrivit unor surse Cancan.ro, tanarul se afla internat acum in spitalul penitenciarului, in stare grava, din cauza unei complicatii pe care a suferit-o in urma unei operatii de peritonita.
Printre specialistii DGAC era si un fost director al Observatorului Meteorologic, seful Centrului Metropolitan de Operatii Radar, seful investigatiilor accidentelor aviatice, seful operatiilor DGAC, directorul operatiilor de securitate a aeroporturilor si un inginer aerospatial.
Magazin: Guvernul din Chile ia in serios OZN-urile (Autor: DAN D. FARCAS)(Continuare) Seful de operatii al DGAC:
Sofranul este pretios si datorita tehnicii de recoltare care implica numeroase operatii care se executa manual: florile de sofran se recolteaza deschise, dupa ce se ridica roua, iar apoi din ele se extrage o parte a pistilului care se usuca in aceeasi zi.
Aportul de oxigen este recomandat in:- Toate tipurile de irigare cardio-vasculara - Aritmie - Probleme bronhiale (astm) si pulmonare, in general - Perturbari ale reglarii presiunii arteriale (hipertensiune) - Terapii de reabilitare dupa efectele produse de chimioterapie, radioterapie si operatii complicate - Probleme de imunodeficienta - Factori de risc ai operatilor (curatarea ranilor) - Probleme auditive datorate irigarii deficitare a urechii - Probleme tipice varstei inaintate - Probleme de randament energetic in cazul stresului continuu - Prevenirea bolilor de origine virala
Nanorobotii vor putea fi introdusi in corpurile oamenilor pentru a livra medicamente celulelor moarte sau pentru a efectua operatii minore.
Ideea este - dupa cum spun autorii articolului - sustinuta si de faptul ca pe teritoriul polonez au mai fost conduse unele operatii anterioare sub acoperire ale SUA, de pilda inchisori secrete ale CIA.
"Am avut doua operatii, am fost la domnul profesor Lascar si mi-am facut gusa fiindca slabiosem foarte tare si imi atarna o gusa, o piele.
Baza a notificat centrul de operatii din Detroit. Ajutorii de serif din districtul Washtenaw, B. Bushroe si J. Foster, scriau intr-o declaratie oficiala:
Romanii nu au incredere intr.-un sistem de sanatate aflat in moarte clinica, unde oamenii isi pierd viata intre spitale, in asteptarea ambulantei, in urma unei banale operatii sau a cazurilor de malpraxis.
Mahmoud Suleiman, medic interventionist supraspecializat in electrofiziologie in cadrul departamentului de electrofiziologie al Spitalului Rambam Medical Center Haifa, cat si medic electrofiziolog (2007-2008) la Mayo Clinic Rochester, MN, din SUA, a realizat un maraton de operatii in scopul tratarii fibrilatiei atriale.
Victor Zota, presedinte al Fundatiei pentru Transplant, dar si specialisti din strainatate, alaturi de care s-au realizat primele operatii de transplant hepatic de la Fundeni:
Uimeste prin energia cu care face fata functiilor pe care le detine in organizatii si institutii, pe langa numeroasele operatii chirurgicale.
Un tatuat din zece recunoaste ca simte pe pielea lui aceste neplaceri, chiar multe luni dupa ce s-a supus acestei operatii, demonstreaza un studiu efectuat in SUA si publicat in Contact Dermatitis.
Acest proiect, care constituie o mica revolutie, presupune implantarea in ochi a acestor lentile performante, in cadrul unei operatii simple, realizata fara anestezie, care dureaza doar 8 minute.
S-a stabilit - se spunea in film - ca pelicula de pe cele patru bobine provenea din perioada respectiva si era de calitatea folosita pentru astfel de operatii.
Dupa doua operatii si luni de zile de chimioterapie si radioterapie, Dana a reusit sa iasa invingatoare si sa revina la o viata normala.
Pe scurt, este mai putin invaziva ca labioplastia sau alte operatii chirugicale ale vulvei. De mentionat este faptul ca a crescut numarul femeilor care solicita aceasta interventie, pe care o considera mai lipsita de riscuri comparativ cu labioplastia.
In 2011, o femeie de 61 in varsta de ani a murit in urma unei operatii cardiace, deoarece anestezista isi verifica e-mail-urile in loc sa-si supravegheze pacienta.
Pentru a putea face aceste operatii trebuie mai intai sa te evalueze medicul chirurg. Acesta va examina, dimensiunea, masurand si luand ca referinta fotografii.
google-analytics.com