Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (3.01 secunde)
Pentru Belgia si Germania, exista câte un singur loc de munca disponibil, de analist programator C++/ SQL, respectiv de director operatii tranzactii.
Pentru Belgia si Germania, exista câte un singur loc de munca disponibil, de analist programator C++/ SQL, respectiv de director operatii tranzactii.
Testea vor fi importate in baza de date a aplicatiei noastre, iar in urma acestei operatii vor rezulta supradeclararile, pe care le vom clarifica prin intalniri cu fermierii“, a precizat directorul executiv al APIA Dolj, care a explicat ca, pentru a grabi autorizarea la plata, aceste intalniri vor avea loc la primariile localitatilor unde s-a executat teledectia (17 la numar).
RADET va primi circa 13 milioane euro pentru a plati datoria catre Apa Nova, iar Administratia Spitalelor va primi circa 10 milioane euro pentru salile de operatii.
Se foloseste o tehnologie 3 in 1, se fac trei operatii printr-o singura trecere a utilajelor.
mi-a virat in fata, la nici doi metri Inainte de a intra in sala de operatii Mircea Lucescu a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, in care a precizat ca accidentul rutier in care a fost implicat ar fi putut fi evitat, daca vatmanul ar fi fost atent la traseu.
dupa trei operatii de cezariana, sotia lui Laurentiu Reghecampf nu trebuie sa-si mai faca acum griji pentru o a patra interventie de acest gen.
MICHAEL SCHUMACHER a avut nevoie si de trei operatii pe creier, pentru a reduce presiunea intracraniana si pentru a elimina anumite hematoame care ii puneau viata in pericol.
"Azi am efectuat doua asemenea operatii si maine am programate alte doua. Este o operatie curenta la Spitalul Bagdasar-Arseni. Aceasta operatie se face aici de zeci de ani.
Totodata, PROFI devenit si prima companie privata care s-a alaturat Forului National de Preventie (www.fnp.ro), dincolo de faptul ca in ultimii doi ani, prin campania Impreunaa cu tine, PROFI salveaza destine magazinele au finantat proiecte desfasurate de diferite ONG-uri pentru a raspunde unor nevoi ce merg de la cele ale copiilor bolnavi de SIDA si pana la operatii de inima la micii suferinzi si sau la educație pentru o viata sustenabila.
Am facut doua operatii, ambele nereusite. Tata, familia si prietenul meu de atunci mi-au fost alaturi. Am mers la multi medici in strainatate, dar nu-mi dadeau un diagnostic clar.
In primul rand, Peng a reusit sa supravietuiasca in mod miraculos, gratie unei operatii in cursul careia i-a fost luata pielea de pe cap pentru a-i putea fi inchis torsul.
Decesul survine in urma unei operatii abdominale, fiind ingropat initial la Paris iar apoi mutat in bazilica Santa Croce din Florenta (Italia).
Aceasta industrie relativ noua implica un set de operatii efectuate de echipa de promovare in sensul cresterii pozitiilor unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante si relevante din punctul de vedere al afacerii respective.
Lucra la sala de operatii si de multe ori ma duceam la ea, sa o vizitez. Aveam o frustrare si anume ca numai medicii participau la diverse Congrese.
Pe domnul doctor Horatiu Suciu, Seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca din Targu Mures, unicul medic din Romania care face operatii pe cord deschis copiilor, oferindu-le sansa la viata.
Prima dificultate a acestei delicate operatii o reprezinta descoperirea donatorului. Daca gasirea donatorului compatibil la adult este o misiune complicata, ea devine extrem de complicata in cazul descoperirii unui donator pentru un copil.
In functie de evolutie, medicii vor stabili daca sunt necesare operatii. Degetele subtiri ale celeilalte maini sunt acoperite cu o crema.
Mai mult de atat, Loredana Groza a fost comparata cu alte vedete care si-au facut operatii estetice si care si-au schimbat radical trasaturile chipului:
Pentru a fi mai atragatoare si-a facut mai multe operatii estetice la nas si la sani. Complexele printesei si obsesia pentru sex i-au inspirat lui Brancusi Printesa X, opera controversata care nu a fost bine primita la primele expozitii.
google-analytics.com