Mariustuca.ro / Vontouring, remodelarea vaginului cu ultrasunete (Autoare: Magda Marincovici)
A remodela vaginul. Este principiul Vontouring, un nou concept practicat in SUA, care provoaca nelinisti intemeiate. Se pare ca femeia e facuta sa nu fie multumita de ea. Totul timpul trebuie sa camufleze sau sa corecteze ceva la corpul cu care a fost daruita. Motiv pentru care multe femei nu stau pe ganduri atunci cand trebuie sa mai retuseze ceva cu ajutorul medicinei si a chirurgiei estetice. Evident nu avea cum sa scape vaginul din suita acestor corectii. Dovada labioplastia, interventie chirurgicala constand in reducerea labiilor mici.
La moda este o alta tehnica, non-invaziva, dar periculoasa. Se numeste Vontouring, adica remodelarea vaginulu, obtinerea unui nou contur. Acest procedeu se numeste, in realitate, Intima Protege si are ca scop corijarea aspectului exterior al vaginului si vulvei, folosind ultrasunete. Ele stimuleaza productia de colagen, prin aplicarea de caldura intensa.
Este un tratament nedureros, care nu presupune chirurgie, injectii sau incizii. Pe scurt, este mai putin invaziva ca labioplastia sau alte operatii chirugicale ale vulvei. De mentionat este faptul ca a crescut numarul femeilor care solicita aceasta interventie, pe care o considera mai lipsita de riscuri comparativ cu labioplastia.