Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (3.15 secunde)
Astfel, Spitalul Judetean va avea la dispozitie sumele necesare pentru dotarea salilor de operatii si a laboratoarelor de analize, iar Spitalul Municipal Dorohoi va beneficia de un computer tomograf de ultima generatie.
Monaliza, a trecut deja prin doua operatii dificile, la coloana si picior, efectuate in Turcia cu succes, fiindu-i indepartate tumorile osoase existente.
clinica de medicina dentara, laborator de cercetare, sala de operatii, centru de radio-diagnostic, laborator de tehnica dentara, laborator de analize medicale, centru de frezaj, centru de implantologie, expoziție cu produse si echipamente stomatologice.
Parintii ei au chemat ambulanta, iar micuta a aujuns intr-un spital din Oklahoma, unde a murit la doua ore dupa ce medicii au bagat-o in sala de operatii pentru a opri sangerarea abdominala.
Prin aceasta tehnica, ambele paciente au ramas cu cicatrici de circa cinci centimetri, in loc de 15-20 cm, in cazul unei operatii clasice.
pentru medicamente, lemne de foc, operatii medicale sau procurarea unor obiecte de uz casnic.Un lucru foarte bun este faptul ca banii solicitati se acorda in aceeasi zi, in care s-a facut cererea, acest lucru nu se intampla in trecut.
Cei doi au impreuna un baietel de 8 ani si lupta din rasputeri pentru a strange banii necesari unei operatii care ar putea sa o salveze pe Claudia.
Petrisor Geavlete, medicul care a adus in Romania o tehnologie revolutionara, folosita doar in 4 tari De cateva luni, pacientii care sufera de litiaza renala, malformatii sau tumori pot primi sansa la o viata normala cu ajutorul unei operatii ce parea pana recent de domeniul SF.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit, joi, cu ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, la sediul PMB, printre temele abordate numarandu-se proiectul complexului social multifunctional pentru pensionari si pentru veteranii de razboi si cadrele militare in rezerva din Sectorul 4, precum si transferarea unei suprafete de teren de 56 de metri patrati aflat pe bulevardul Timisoara, pe care este amplasat Monumentul Eroilor cazuti in teatrele de operatii si pe teritoriul Romaniei, din administrarea Municipiului Bucuresti in administrarea MApN, astfel incat ministerul sa poata executa lucrari de amenajare a monumentului.
multitudinea de garzi, consultatii, operatii/cadru medical existent care afecteaza atat desfasurarea in conditii corespunzatoare a actului medical, precum si aparitia posibilitatii de declasare a spitalului din cauza lipsei medicilor specialisti pe anumite ramuri.
Tanarul a fost supus unei operatii foarte dificile, ce a durat mai mult de trei ore,dar a trecut cu bine peste interventie, iar starea lui este buna.
Aceasta tehnica este recomandata pentru pacientele cu cancer mamar in stadiu incipient, reducand atat riscul unei operatii inutile, cat si efectele secundare ale acesteia.
Este o initiativa la care am aderat, astfel ca, in paralel cu lucrurile pe care le realizez zilnic la Fundeni, am hotarat sa fac si patru interventii la aceasta clinica importanta, cu standarde inalte, pentru cativa bolnavi aflati in situatii dificile, care nu isi pot permite sa plateasca astfel de operatii!
Militarii aflati in misiune in teatrele de operatii desfasoara ceremonii militare si activitati specifice cu ocazia Zilei Nationale. Sursa: romaniatv.net
In plus, in cazul oricarei operatii pot aparea complicatii fatale. S-a recuperat foarte greu dupa operatie. A avut nevoie de mai multe zile de spitalizare si de o lunga perioada de convalescenta.
Este indicat sa nu-si faca operatii estetice, nu este momentul. E un an in care se pot casatori. Pesti - au inteles ca nu functioneaza foarte bine sub conducerea cuiva.
- Mare tambalau pe tema italianului acela cu 8 clase care facea operatii estetice unor dive dambovitene. Ce daca nu avea studii?
Erau prevazute si alte operatii ce trebuiau fi facute pe langa acest tip de meditatie. Sincronizare cu gandul In a doua faza, subiectul va trebui sa treaca prin diverse tehnici noninvazive de control, acesta sincronizandu-si frecventele creierului.
In 2010 ai realizat in jur de 265 de operatii, numar foarte mare pentru un neurochirurg rezident. Cum este inapoi in Romania?
E ceea ce mi-am dorit, din anul 2 de facultate am inceput sa merg prin spital, sa petrec timp pe sectia de neurochirurgie, sa asist la operatii, chiar daca eram doar student si nu faceam mare lucru.
google-analytics.com