Cautare

217 de rezultate pentru "observator" (2.70 secunde)
E adevarat insa ca e greu pentru un observator strain neinitiat in practicile romanesti sa inteleaga ce se intampla. Si incerc sa fiu diplomat cand spun asta.
Doream foarte mult ca pana dupa alegeri sa nu mai fiu un observator critic al declaratiilor presedintelui Romaniei. Asta estimand ca si dansul nu va determina reactii ce nu pot fi reprimate.
Doream foarte mult ca pana dupa alegeri sa nu mai fiu un observator critic al declaratiilor presedintelui Romaniei. Asta estimand ca si dansul nu va determina reactii ce nu pot fi reprimate.
Romania a devenit membru observator al comunitatii statelor si guvernelor avand in comun limba franceza in cadrul Sommet-ului de la Versailles in 1991.
Ca urmare, ma opresc aici cu criticile si voi fi de acum inainte un observator tacut al celor pe care i-am criticat fara echivoc." Andrei Alexandru este de profesie jurnalist.
Renuntarea la ideologie si mimarea unor identitati lipsite de continut reprezinta principala slabiciune a politicii romanesti. De aici si aliantele sau fuziunile intre partide care ar lasa perplex orice observator obisnuit cu norma.
- Observator din partea Romaniei in Parlamentul European. - Pentru scurt timp a fost europarlamentar(2007). - La alegerile europarlamentare din 2007, care au avut loc in noiembrie, a fost exclus de Mircea Geoana, presedintele PSD, de pe lista de candidati ai partidului.
APCEMN a decis acordarea statutului de observator pentru Adunarea Parlamentara a Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est. La incheierea sesiunii de la Bucuresti, presedintia rotativa a APCEMN a fost preluata de Duma de Stat a Adunarii Federale a Federatiei Ruse.
Potrivit fostului negociator-sef al Romaniei, trebuie sa fim capabili sa gestionam statutul de observator si fiecare reprezentant sa stie ca, in fapt, construieste o imagine pe care Romania o va avea dupa aderare in cadrul Uniunii.
Dupa summit-ul de la Bruxelles, unde a participat ca observator, ministrul roman de externe declara ca Romania si Bulgaria sint deja parte a unui club de 27 de state.
Patronatele vor avea observatori Reprezentantii organizatiilor patronale vor avea calitatea de observator la operatiunile de expertizare a capacitatilor tehnice de productie.
La intalnirea de la Bucuresti se va alege noul secretar general al Organizatiei Internationale a Francofoniei, care cuprinde 49 de state membre, patru tari asociate si zece tari cu statut de observator.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Jurnalul National este un bun observator al realitatilor romanesti si mai ales al degradarii criteriilor valorice din societate. Credeti ca "Miscarea de rezistenta" impotriva prostiei, imposturii si mitocaniei poate izbandi printr-un demers jurnalistic?
El a mai spus ca afirmatiile sale nu au fost facute in calitate de consilier al guvernatorului BNR, ci "ca simplu observator care se uita la televizor".
Dl Ion Cristoiu, care se declara, ca ziarist, discipol al lui Nae Ionescu, ca si gazda sa, dna Eugenia Voda, ignora caracterul fascist si terorist al acestei grupari politice, contributia ei la pregatirea Holocaustului din Romania, responsabilitatea ei (si a liderului ei) pentru asasinarea unor oameni nevinovati, intre care si personalitati ale vietii politice si culturale romanesti din perioada interbelica." Revista Observator Cultural a scris in detaliu aici • Sanctiunea CNA din 9 decembrie impotriva TVR:
Au urmat scandaluri, dezvaluiri, destituiri si pentru orice observator obiectiv a devenit clar ca cineva foarte puternic a inceput sa taie caracatita.
Observator de Constanta : Proiectul Canalului Dunare - Bucuresti, sustinut de parlamentarii U.S.L.
Sunt, pe cat pot eu fi, observator neutru, si cat de cat obiectiv. Nu-mi place sa fiu manipulat. Nu agentiile de PR trebuie sa determine vointa oamenilor, indiferent de subiect si de decizie.
Delegat din partea UEFA a fost desemnat elvetianul Ilja Kaenzig, iar observator pentru arbitri va fi ucraineanul Vladimir Petrov. Arbitrul italian Paolo Valeri va conduce meciul dintre Hapoel Tel Aviv si Pandurii Tg.
google-analytics.com