Cautare

61700 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna 2009" (7.72 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
La Re-think TSA, care se va desfasura pe 2 si 3 noiembrie la Capital Plaza, vor fi abordate urmatoarele teme: ... Vineri, 2 noiembrie si sambata, 3 noiembrie Capital Plaza 10:00 - 10:30 SESIUNEA 1 Tulburarea de Spectru Autist - o provocare terapeutica Autor si speaker:
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Masurile de austeritate, demisia domnului Arafat si protestele au pornit de la domnul Basescu. ... Si-au anuntat prezenta 341 de parlamentari, din totalul de 465.
Parlamentarii incep luni sesiunea ordinara de toamna Parlamentul isi reia activitatea luni, cand se deschide cea de-a doua sesiune ordinara din acest an, convocata de presedintii Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si Senatului, Mircea Geoana. Noua sesiune ordinara debuteaza la ambele Camere cu o serie de restante legislative.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri: Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Limba romana provine din limba sanscrita a dacilor! ... Ideea principala, subliniata in niste studii foarte competente ale unor lingvisti autohtoni, dintre care unul face chiar nota aparte, este ca limba romana reprezinta limba primordiala, practic singura limba din Europa.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
Senatorii au ramas joi pana seara tarziu pentru a nu fi chemati in sesiune extraordinara la inceputul lui iulie. Totodata, sesiunea extraordinara a Camerei s-a incheiat miercuri dupa-amiaza, cu doua zile inainte de termenul prevazut.
Depresia de toamna este asociata adesea cu un sentiment de neincredere si tristete ce apare in zilele scurte de toamna si iarna. Principalele cauze care nu ne lasa sa fim la fel de fericiti pe tot parcursul anului sunt scurtarea zilelor pe timpul iernii si lipsa luminii solare.
BERBEC - Vin vremuri intense in aceasta toamna pentru berbeci. In aceasta toamna este o oferta in a se redescoperi. TAUR - Taurii se adapteaza in aceasta toamna si repara tot ceea ce au gresit in trecut. ... RAC - Racul traieste in trecut in aceasta toamna.
Limba romana provine din limba sanscrita a dacilor! ... (continuare) In Antichitate vorbeau peste tot romana! Ma refer la limba taraneasca, ea fiind cea originara.
Pentru presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, 2005 a fost un an pierdut din punct de vedere legislativ, din cauza disputelor politice si incercarii zadarnice a actualei Puteri de a-l schimba din functie.
google-analytics.com