Cautare

366 de rezultate pentru "mita" (2.87 secunde)
Politia israeliana a anuntat ca l-a interogat pe noul ministru de externe, Avigdor Lieberman (foto), timp de aproape opt ore, acesta fiind suspectat de mita si spalare de bani. ... mita, spalare de bani si abuz de incredere", a spus purtatorul de cuvant Micky Rosenfeld.
, recursul formulat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in procesul edililor municipiului Ramnicu Valcea, primarul Mircia Gutau si fostul viceprimar Nicolae Dicu, acuzati de luare de mita, respectiv de complicitate la luare de mita.
Omul de afaceri Rosen Marinov a fost arestat saptamana trecuta pentru ca a incercat sa ofere mita 50. 000 de euro directorului Agentiei guvernamentale pentru pescuit, Marin Dimitrov.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual.
El a negat acuzatiile de mita care i se aduc si a afirmat ca are o avere mare si ca nu ar fi avut nevoie de banii lui Cornel Penescu, mai ales ca stia ca acesta este prieten cu "dusmanul" sau Adrian Mititelu, finantatorul echipei Universitatea Craiova.
Daca avem in vedere cea mai recenta motiune inaintata de PSD, sustinuta de 197 de parlamentari, asta ar insemna ca PDL si Emil Boc vor cheltui aproximativ 40 de milioane de lei pentru a-si asigura, nelegitim, prin mita parlamentara, mentinerea la putere", arata Nastase pe blog.
Astfel, daca in 2009 doar 12% spuneau ca au dat mita, in ultimele 12 luni numarul acestora aproape s-a triplat.
Presedintele ar trebui sa traga un semnal de alarma catre institutiile abilitate sa aplice legea atunci cand se constata cazuri de mita electorala, in loc sa ofere solutii legislative.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca trebuie intrerupta mita electorala prin introducerea unui standard de cost pe fiecare candidat in alegeri, care sa primeasca bani de la bugetul de stat sau de la bugetul local. "Trebuie sa avem forta sa intrerupem mita electorala si sa curatam alegerile.
Are loc un alt episod marcant in istoria MAI, si anume "Mita din parcarea Internelor", al carui protagonist a fost nimeni altul decat Dan Fatuloiu, secretar de stat in MAI.
liderii PDL ar fi comandat, din China, aproximativ 4 milioane de biciclete, cate 100.000 per judet, pentru a le oferi drept mita electorala, la alegerile din 2012. ... Mita electorala si costumul de ginerica "La alegerile prezidentiale, pe colegiul meu, s-au dat costume de haine.
Senatorul PNL Cornel Popa a declarat joi, la Oradea, ca Uniunea Social Liberala pregateste un proiect de lege care sa previna mita electorala.
Si noi putem sa avem reprosurile noastre la adresa unor parteneri si este bine ca acestea sa se discute intr-un cadru amical pentru ca nimeni nu are vreun interes sa deterioreze relatia", a spus Ion Iliescu, referindu-se la faptul ca in ultimele zile mai multi ambasadori au reclamat ca unor companii straine li se cere mita la intrarea pe piata din Romania.
Vom interzice imediat ce avem o majoritate, traseismul politic si orice fel de mita electorala", a spus Ponta. Social democratul a subliniat ca imediat ce USL va ajunge la guvernare, va interzice mita de la bugetul de stat inainte de alegeri.
Mita electorala este ilegala tocmai pentru ca cei saraci sunt expusi acestui comportament. Daca banii n-ar fi produs un efect distorsionant, nimeni n-ar fi scos mita in afara legii.
"PDL pregateste marea sacosiada" Traian Basescu si PDL vor comasarea alegerilor locale si parlamentare pentru a forta, prin mita electorala data de primari, introducerea a cat mai multi pedelisti in Parlament, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics. ... E vorba doar despre mita electorala.
"Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!" Ministrul administratiei si internelor, Ioan Rus, a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, cu ocazia lansarii campaniei "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare", ca organizarea alegerilor in conditii de deplina legalitate constituie obiectivul prioritar al institutiei pentru perioada urmatoare.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig.
Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!". ... Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!".
Varujan Vosganian sustine ca votul uninominal a dus la "degradarea" vietii politice, deoarece a scumpit teribil lupta electorala, mita capatand proportii considerabile, iar "decaderea umana" fiind cea mai trista consecinta a acestuia.
google-analytics.com