Cautare

366 de rezultate pentru "mita" (3.04 secunde)
un fost secretar de stat la Ministerul Justitiei - Ovidiu Putura, acuzat de dare de mita si trafic de influenta.
Pentru a putea fi dati afara, li se insceneaza un asa-zis flagrant pentru luare de mita. "Un coleg 'binevoitor' le pune in buzunar sau in geanta bancnote inscriptionate cu "MITA”, iar apoi chema Politia.
In noiembrie 2002, cotidianul german „Die Welt“ a publicat un articol potrivit caruia un reprezentant al Guvernului roman i-ar fi solicitat proprietarului firmei EDF mita in valoare de 2,5 milioane de dolari pentru ca firma sa continue sa administreze magazinele duty-free.
Ministrul Atanasiu a declarat ca daca s-a dat mita, cu siguranta pretul nu a fost corect. ... Prin urmare, faptul ca actualul Guvern al Romaniei nu este acelasi cu cel care a semnat respectivul contract, acesta are dreptul sa afle ce s-a intamplat cu banii oferiti drept mita.
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
O echipa de anchetatori americani este asteptata la sfarsitul acestei saptamani la Complexul Energetic Rovinari din judetul Gorj, dupa scandalul legat de mita oferita de Richard Morlock, director al unei firme americane.
Acest fapt va starni gelozia amantei sale de suflet, Mita, a violentului Pampon (amantul oficial al Didinei) si va stoarce lacrimi din ochii celui care o intretine oficial pe Mita, Cracanel.
Redeschiderea cauzei se impune cu atat mai mult cu cat in ultimele luni, dupa ce numitul Horia Georgescu a fost desemnat presedinte al ANI, la adresa sa au aparut in massmedia alte acuzatii grave de coruptie, respectiv fratele sau Sorin Georgescu l-a denuntat ca ar fi oferit o mita de 18.000 euro cand a fost angajat specialist la DNA (vezi articolul "Horia Georgescu a dat mita pentru a fi angajat la DNA", publicat in cotidianul Jurnalul National din 18.11.2012), iar alte persoane au sesizat ca foloseste autoturisme de lux (de exemplu, un jeep BMW X5) pe care nu le-a consemnat in declaratia de avere si ca a dobandit in conditii dubioase o vila si un apartament in Brasov si un apartament in Bucuresti.
Colonelului doctor Iancu Mocanu, seful sectiei Chirurgie Cardiovasculara de la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei "Vasile Candea", procurorii militari de la DNA ii fabrica un flagrant si este acuzat de luare de mita de la un pacient.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
De vreo mita care se achita cu intarziere de pe urma ministeriatelor doamnei Udrea sau a prestatie prezidentiale a lui Traian Basescu? ... Sau despre o mita data cu anticipatie pentru servicii ulterioare?
Ca urmare fireasca, acesta devine subiect activ al infractiunii de luare de mita.
Din desfasurarea anchetei s-a putut construi suspiciunea rezonabila ca acestea au fost realizate din comisioanele obtinute in cadrul proiectului Facerea, precum si din banii obtinuti din mita de la numitii Adam, respectiv Eva, care au intervenit pe langa inculpat cu solicitarea de a le facilita ramanerea in Rai.
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Nu se va ajunge nicaieri , aceiasi oameni ne vor conduce , pentru ca exista mita, mita in valoare de 20 de lei, la care se bucura muritorii de foame.
Reamintim ca Laura Kovesi are calitatea de suspect iar acuzatiile sunt abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa - in urma unui denunt al fostului deputat Sebastian Ghita.
“Fata cu faptul infiorator ca mita e-n stare sa patrunza ori si unde in tara aceasta, ca pentru mita capetele cele mai de sus ale administratiei vand sangele si averea unei generatii, fata de acest fapt infiorator nu mai exista retorica, nici stil, nici joc de spirit - spiritul sta uimit si nu afla cuvinte“.
google-analytics.com