Cautare

366 de rezultate pentru "mita" (3.58 secunde)
Un angajat al Directiei Nationale Anticoruptie a fost prins de colegi in flagrant in timp ce primea mita pentru a directiona unei anumite firme un contract pentru achizitia unei drone de supraveghere.
a trimis Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie dosarul in care fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat pentru luare de mita.
Aproximativ 100.000 euro mita pentru vaccinare la chiuveta au fost gasiti in judetul Dolj. Peste 1.000 de persoane dispuse sa dea bani pentru certificatele false au fost racolate de catre o persoana, care le trimitea la un ambulantier si apoi la medic.
Mai precis, capul de acuzare este "luare de mita", iar Adrian Nastase, caci despre el este vorba daca nu v-ati prins, acuza Cotroceniul de instrumentarea unui dosar politic impotriva sa. ... Jurist talentat, Nastase stie ca infractiunea de luare de mita poate fi probata doar prin inscrisuri, martori, interceptari telefonice.
Nimic nu sta intre noi si coronita de premiant pentru ca 61% dintre respondentii romani considera ca mita este un fenomen absolut natural in viata de zi cu zi, fata de doar 8% din respondentii suedezi.
Seful Serviciului de Ambulanta Neamt, Dan Dorin Morenciu, a fost retinut dupa ce a primit o mita de 40.000 de euro de la opt persoane pentru a fi declarate admise la un concurs de angajare.
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
Recunosc faptul ca subiectul "mita pentru Remes" a fost disecat, comentat si ras-discutat in presa.
Biogen plateste 900 mil. $ ca sa scape de acuzatiile de mita. ... Mita a fost mascata in onorarii pentru participari la conferinte.
Numele "ei" e Mita Travestita! Stiu eu ce isi doreste! Sa vina Dan Petrescu la Steaua!". Adica, "pac-pac", in stilul lui Becali, l-a pus la zid pe oficialul Unirii Urziceni si gata, s-a rezolvat problema.
Politisti intampinati cu mita La descinderile de ieri, politistii au avut parte si de surprize. ... "Cel in cauza va fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita", a spus comisarul Dumitru Aioanei, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Trimis in judecata pentru dare de mita si conducere pe drumuri publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere valabil, tanarul a fost condamnat la sase luni inchisoare cu suspendare.
Chelu este cercetat de procurorii anticoruptie pentru cumparare de influenta si dare de mita, iar ceilalti trei pentru complicitate la dare de mita.
pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, fapta prev. si ped. de art. 254 alin. 1 Cod Penal, rap. la art.
Atunci au fost 87 de cazuri de luare de mita, in 2010 - au fos 21, iar in primele cinci luni doar 7 cazuri.
Apar noi informatii despre modul in care actionau cei cinci politisti de la Rutiera din Brasov. Acestia au fost retinuti pentru luare de mita si abuz in serviciu.
Impotriva suspectilor s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de mita si frauda electorala, fiind si retinuti pentru 24 de ore.
Un politist cunoscut din Rasnov, care de-a lungul timpului a fost premiat pentru ca a reclamat soferii care incercau sa il mituiasca, a fost retinut tocmai pentru luare de mita.
Un nou caz de mita printre medici. Un chirurg din Buzau ar fi cerut 1.500 de lei mamei unui adolescent pentru o interventie chirurgicala.
Cei doi politisti prinsi ca luau mita au fost retinuti pentru 24 de ore. Ei au fost ridicati intr-o operatiune fara precedent cu mascati, procurori DNA si ofiteri DGA.
google-analytics.com