Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire mehedintihey1" (2.56 secunde)
Anul 2013 s-a incheiat fara liste de asteptare. ... Presedintele CNAS spune ca se ia in calcul numarul optim de pacienti in tratament pentru ca in 2014 sa nu avem liste de asteptare.
Situatia este cu atat mai dezechilibrata cu cat in numeroase clinici de dimensiuni mai reduse fondurile alocate raman deseori necheltuite, in timp ce in clinicile mari se creeaza liste de asteptare foarte lungi spre nemultumirea pacientilor.
Situatia este cu atat mai dezechilibrata cu cat in numeroase clinici de dimensiuni mai reduse fondurile alocate raman deseori necheltuite, in timp ce in clinicile mari se creeaza liste de asteptare foarte lungi, spre nemultumirea pacientilor.
Veti incepe inca de la debutul saptamanii sa va faceti liste si sa va organizati ca sa puteti raspunde prezent tuturor solicitarilor celor dragi. ... Faceti liste, va concentrati strict pe programul zilnic si vorbiti cu toata lumea.
aceeasi persoana poate vota la diferite sectii de votare, in afara de localitatea de bastina, pe acele liste suplimentare. ... Listele electorale sint liste publice.
Spectacolele penibile legate de scandalul Zambaccian atunci cand cei carora le-am dat credit pe liste (girati fiind de viitorul presedinte) au demonstrat inca o data ca zicala "Corb la corb nu-si scoate ochii" se confirma cu varf si indesat.
Moda acestor zile, de a intocmi tot felul de liste si listute cu posibili informatori ai Securitatii, miroase teribil a turnatorie. ... De parca ne-am pregati de alegeri, ei sunt pusi sa verifice liste interminabile cu nume ale unor posibili informatori ai Securitatii.
Se spune, neoficial, si caa pedistii au invocat chiar renegocierea protocolului Aliantei, promitind participarea pe liste comune la alegeri si impunerea raportului de "unu la unu" pe viitoarele liste parlamentare.
Cu o clasa politica ramasa aproape aceeasi, dar complet purificata, se poate trece la alegeri, tot pe liste. ... Si apoi, adevarata valoare se poate constata numai prin posibilitatile intelectuale de a-ti cumpara un loc pe liste.
Doar votand nume, si nu liste, se va face curatenie prin Parlament si chiar prin partide. ... Nu mai trebuie, ca pana acum, ca intrarea in Parlament a unora, pe liste, sa reprezinte singura lor reusita.
Numai ca un astfel de sistem ar trebui mai intai legiferat de actualii parlamentari, generati de sistemul exact opus, cel al votului pe liste.
Apoi, dl Turcu face si liste. Mai precis, completeaza liste mai vechi cu securisti, actualii activisti din partide. In functie de contextul politic, sau cum se cere.
Ce bine era cu votul pe liste!
Avem pentru prima oara posibilitatea de a vota persoane si nu liste, dar acest lucru nu se va reflecta, din pacate, si in rezultatul scrutinului.
Sfarsit de mandat in note poetice Senatorii au participat ieri la ultima sedinta in plen in actuala formula. Ocazia a fost folosita pentru declaratii politice care au incercat un bilant al acestui mandat legislativ.
Fostul presedinte al Romaniei a precizat ca si in timpul guvernarii Nastase s-a explicat publicului care sunt costurile integrarii, insa fara “note isterice“.
Dar nu cred ca este util din punct de vedere politic sa ma apuc dau note ca la "Dansez pentru tine" pentru acest Guvern.
A facut-o cateva luni mai tarziu, cand a declarat ca exista note informative ale Serviciului privind grupurile de interese din jurul Guvernului.
Acuzat de favorizarea anumitor elevi care nu intruneau note suficient de mari pentru a ocupa un loc in liceele din municipiul Constanta, fostul inspector sustine cu tarie ca nu are cunostinta despre astfel de practici, cum nu are cunostinta nici de procesul care s-a derulat pe fondul Tribunalului Constanta, in care Elena Buhaev a avut castig de cauza.
Presa Cotroceniului l-a atacat preventiv, cu note, fise si rapoarte scoase din arhivele Securitatii, cariera postdecembrista a diplomatului Diaconescu fiind trecuta cu vederea.
google-analytics.com