Cautare

1799 de rezultate pentru "grosu laurentiu inspector drumuri comunal" (4.67 secunde)
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: ... Grosu jr. ... FRC sustine ca "familia Grosu e pusa pe scandal, cei doi vor fi suspendati" Ciclismul romanesc abia mai respira, dar are resurse sa ofere un incident socant!
Noua functie a Laurei Maruntelu va fi cea de inspector de imagine. Radu Nicolae, inspector scolar de matematica - curriculum si inspectie scolara a aflat ca este printre norocosii carora li se va reinnoi contractul de munca la ISJ.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Palatul comunal Calarasi (Primaria Calarasi) Pe teritoriul administrativ al municipiului Calarasi, asa cum este el delimtat astazi, descoperirile arheologice si marturiile documentare atesta faptul ca din neolitic si pana la formarea statului national roman, rezultat al Unirii celei mici de la 24 ianuarie 1859, aici, la cotul Borcei s-au constituit si dezvoltat doua asezari omenesti:
Norocosii ramasi in noul staff de conducere sunt Lucian Cherata, inspector scolar de specialitate minoritati - minoritati nationale, si Nicolae Cojocaru, inspector scolar de specialitate educatie fizica si sport - curriculum si inspectie scolara.
Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia: ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii.
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a.
Acesta, pe langa numeroasele litigii si acuzatii care i-au fost aduse, a avut un dosar pe rolul Tribunalului Constanta, in care fostul inspector de specialitate - educatie fizica si sport la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Elena Buhaev, il acuza pe inspectorul general Petrica Miu de purtare abuziva.
In aceste conditii, am adus la cunostinta opiniei publice faptul ca cei doi inspectori sunt cercetati de Serviciul Politiei Economice de luare de mita si trafic de influenta, fapt infirmat cu vehementa de fostul inspector general adjunct al ISJ Constanta, Constantin Caracoti.
In schimb, pentru intretinerea retelei de drumuri nationale din regiune se primesc 140 de miliarde de lei.
Topul celor mai circulate drumuri din Romania. ... Ziarul Financiar publica topul celor mai circulate zece drumuri din Romania. ... Surprinzator, Autostrada Soarelui este mai putin circulata decat cel putin alte 10 drumuri din Romania.
Senatorul Laurentiu Florian Coca l-a interpelat pe Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. ... Reteaua de drumuri clasate a judetului Valcea, potrivit HG nr. ... drumuri de interes national in lungime totala de 522,4km, reprezentand 24,2% din total;
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Intr-adevar, din documentele care s-au mai pastrat, rezulta ca in anul 1903 primaria orasului a organizat licitatie pentru darea in antrepriza a lucrarilor de constructie a casinoului comunal.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Inspector general este Lelioara Nicola, iar inspectori generali adjuncti sunt Nicusor Cotescu si Florea Georgica Bercea.ISJ Dolj, institutie ravnita de majoritatea partidelor politice din judet, are oficial noi inspectori generali, dupa ce Diana Busoi, Luminita Chirigiu si Luminita Popescu, fostii inspectori generali, au primit ordinele de incetare a contractelor manageriale.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
google-analytics.com