Cautare

5220 de rezultate pentru "graficul cu rezultate titularizare 2009 tulcea" (3.88 secunde)
Vincenzo Mancin, Garbin Mauro si Vittorio Cacciatori sunt la cea de a cincea calatorie pe bicicleta, anul acesta ei urmarind sa parcurga 1.150 kilometri, trecand prin Romania si Bulgaria ca ambasadori ai prieteniei intre Rovigo si Tulcea si Porto Viro si Mangalia.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Iar odata cu intrarea apelor in matca, au revenit pe fagasul normal si mai vechile metehne referitoare la achizitiile publice.
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
Salvarea pentru sutele de mii de bugetari, amenintati cu trimiterea in concediu fara plata obligatoriu timp de 10 zile, pare sa vina de la presedintele in exercitiu Traian Basescu.
Evenimentul va fi organizat cu prilejul implinirii a 130 de ani de la consfintirea, prin lege, a revenirii Dobrogei la Romania si a 100 de ani de la acordarea drepturilor politice locuitorilor din Dobrogea.
Din statisticile politiei, accidentele cu cele mai multe victime sunt cele care implica transportul de pasageri, ca urmare a defectiunilor tehnice ale autovehiculelor", se arata intr-un comunicat semnat de Anca Boagiu.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
In total, 10,8% din cei 471 de alesi din Parlament sunt ocupati, din 11 mai, cu campania electorala.
PSD - 10 parlamentari Primarii - Olguta Vasilescu (Craiova), Iulian Badescu (Ploiesti), Trifon Belacurencu (Tulcea), Robert Negoita (Sectorul 3).
Asociatia ‘Cele mai frumoase sate din Romania’ a fost premiata de ambasadorul Frantei in Romania pentru proiectul ‘Cele mai frumoase circuite turistice din Tulcea’, care vizeaza realizarea a 20 de trasee si circuite de promenada, precum si a 250 de panouri si indicatoare turistice care marcheaza traseele si descriu obiectivele turistice din Tulcea.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Potrivit presedintelui ANTREC Tulcea, Silviu Gheorghe, programele de Revelion includ pescuit la copca, concursuri de tir, patinaj pe lacurile inghetate, jocuri de orientare si supravietuire.
Prestarile de servicii efectuate de SNIF prin centrele sale specializate, dotate cu personalul, mijloacele de transport si atelierele de reparatii preluate de la vechiul SNIF, se va face pe parcursul a doi ani, urmand ca dupa expirarea acestui termen SNIF, transformata in societate comerciala, sa poata fi privatizata si sa incheie contracte de prestari servicii specifice si cu alti parteneri.
Pierderile sunt cu atat mai mari cu cat exista unitati hoteliere care au luat credite pentru investitii si nu le mai pot plati din cauza turistilor care au plecat.
Operatorii din turism din judetul Tulcea au inceput demersurile pentru a contracara efectele pe termen lung ale crizei provocate de gripa aviara.
In alta ordine de idei, tot reprezentantii Inspectoratului Teritorial au precizat ca ajutoarele date de Guvern sinistratilor pentru reconstructia caselor afectate de inundatii l-au tentat si pe un primar din Tulcea, care si-a inscris casa pe lista locuintelor inundate, cu toate ca aceasta nu avea nimic.
In acest sens, acesta a declarat ca Administratia Fondului pentru Mediu are in subordine un numar de 6 judete - Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau, iar inspectorii Fondului de Mediu Constanta (impreuna cu cei de la "centru") au efectuat controale la 11 societati comerciale care colectau fierul vechi.
Pentru a scoate in evidenta realizarile acestei campanii, Directia Silvica Constanta a realizat o actiune care a implicat reprezentanti ai mass-media centrale si locale, care au putut vizita perimetrele de regenerare de le Adamclisi si Deleni, precum si zone impadurite care, in urma cu 7-8 ani erau terenuri de stepa.
“Anul trecut am fost anuntati ca vor fi organizate doua intilniri cu organizatiile de pescari din tara. Prima intilnire a avut loc la finele anului trecut, la Tulcea. ... Orice galatean stie ca pescarii din judetul nostru s-au intins pina la Tulcea.
google-analytics.com