Cautare

3281 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (5.61 secunde)
Reprezentantii LUBRICHEM (Patronatul Producatorilor si Importatorilor de Lubrifianti, Chimicale si Accesorii Auto), patronat infiintat recent, spun ca timbrarea lubrifiantilor si a chimicalelor auto nu mai exista nicaieri in lume.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Potrivit unui reprezentant din industria auto citat de Mediafax, elementele care au influentat cresterea pietei, in special in ultimul an, precum aprecierea monedei nationale, cota unica de impozitare, prima de casare si diversificarea ofertelor de finantare, tind sa-si diminueze importanta.
"Taxa trebuie scoasa neaparat!" Dealerii auto sustin ca taxa de prima inmatriculare a determinat o scadere semnificativa a vanzarilor de masini second-hand.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante.
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a validat lista producatorilor, a importatorilor si distribuitorilor de autoturisme acceptati in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului National Auto 2007.
Propunerea ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, de reducere a taxei auto pentru anumite autovehicule, n-a reusit sa-i multumeasca pe romani.
Acestea sunt marcile de masini straine care alcatuiesc pana acum topul preferintelor auto ale galatenilor.
Registrul Auto a inceput de azi evaluarea tehnica a vehiculelor pentru a stabili gradul de depreciere a acestora, tarifele percepute fiind de 243 lei pentru masinile care au pana in 3,5 tone si de 299 lei pentru cele care depasesc aceasta greutate, potrivit comunicatului transmis de institutie.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Uneori, se crede în mod eronat ca Audi este un acronim de la "Auto Union Deutschland Ingolstadt". ... În 1932, Audi a fuzionat cu Horch, DKW si Wanderer, luând nastere Auto Union.
FHL a deschis sâmbata, la Craiova, cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiintare, cel mai modern centru de spalatorie auto - FHL Car Wash.
Piata de leasing din Romania ar putea inregistra anul viitor o scadere o volumului de finantari cu circa 25-30% fata de 2008, mai ales din cauza reducerii tranzactiilor pe segmentele auto si imobiliar, pe fondul turbulentelor internationale.
Auto.ro ne informeaza ca la Targoviste s-a deschis un Complex auto de 2 milioane de euro. Raiman Auto, un dealer al marcii japoneze Honda din Targoviste a deschis, recent, un complex auto integrat, in urma unei investitii de aproximativ doua milioane de euro.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Academicianul Constantin Popa: ... Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. ... Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. ... Motivul este reprezentat de faptul ca Popa il considera pe presedintele acestei comisii, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. ... Consilierul local independent Marian Popa le cere liderilor formatiunilor politice care au reprezentanti in Consiliul Local sa ia initiativa in ceea ce priveste scandalul aparut in jurul comisiei de urbanism si al presedintelui acesteia, Eugen Gavan.
Curtea de Apel Galati a respins vineri recursul formulat de filiala galateana a Partidului Conservator (PC) impotriva deciziei Tribunalului Galati privind mentinerea in functie a consilierului local Marian Popa, hotarirea fiind definitiva si irevocabila.
google-analytics.com