Cautare

5308 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (2.74 secunde)
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov. ... Nu banuiam niciodata ca ambianta Marelui Gatsby a fost refacuta chiar aici, in inima tarii noastre!
- pana la apusul vietii, vreau sa pasesc si eu pe pamantul stramosesc al marelui nostru Stefan cel Mare, sa vad, sa calc pe "pamintul sfint" al lui, pe la Chilia si Cetatea Alba, si Hotin! ... Vorba marelui nostru savant Nicolae Iorga, 1940 :
Restul de mozaicuri ce impodobeau interiorul bisericii au disparut, fie in vremea celor patru secole in care cladirea a functionat ca moschee (1493-1912), fie in urma marelui incendiu din anul 1917, care, alaturi de acoperisul si partea superioara a peretilor, a distrus si o mare parte din oras.
De asemenea, surse bine informate sustin ca printre cei ce formeaza delegatia se afla fiul chestorului Valentin Fatuloiu, seful Inspectoratului General de Politie!!!
Acesta a adus ca dovada a vocatiei succesorale dupa bunicul sau mai multe documente, din care rezulta ca este unicul mostenitor al tatalui sau, Marin Negoescu, fiul boierului pe care l-a "mostenit" nepotul lui Mititelu.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Conform traditiei, Alfonso de Aragon era fiul nelegitim al regelui Neapolelui si Cesare ar fi aranjat asasinarea sa dupa ce relatia cu el si-a pierdut utilitatea politica. ... Dupa doua luni Rodrigo Borgia incheie alta intelegere matrimoniala cu un alt spaniol, Gaspare di Procida, fiul contelui de Aversa.
Lucretia e reprezentata ca un monstru, care daca pe de o parte este reprezentata ca o mama buna si iubitoare, gata de sacrificiu din dragoste pentru fiul sau, pe de alta parte este o femme fatale, asasina barbatilor, frumoasa, dar cruda si care razbuna orice ofensa folosind oribila sa otrava.
De cand sunt mamica m-am tot gandit ca la un moment dat fiul meu trebuie sa mearga la gradinita...asta ma nelinisteste putin pentru ca mi-e foarte greu sa stau departe de el, sunt foarte posesiva!
Alaturi de el au mai prezentat outfit-uri Original Marines Simona Patruleasa alaturi de fiica sa Ingrid , Paula Chirila si Carla, cei trei copii ai cuplului Oana si Nicolae Badea, fiul Simonei Balanescu -Dragomir, Diana Vucicovici alaturi de Allegra si Eva, Roxana Iliescu alaturi de Teresa si Vanessa, Joseph, fiul Norei Seroussi, Lioara Bradu alaturi de Anastasia, aplaudati de Monica Iagar si fiicele ei, Bianca Brad si fiul ei Luca, Noemi Revnic si fiul ei Avi si multi alti prieteni Miko Beauty Center.
Foarte emotionant!Mare actor tata, artist desavarsit fiul! ... Felicitari Stefan ptr tot ce faci pentru noi felicitari ptr steaua primita in memoria tatalui si ptr fiul tau poate va fi si el o a treia generatie ca parca promite ceva dupa atitudinea lui - Neagu Alexandru:
In acelasi timp, el a afirmat si ca a fost fericit doar de doua ori in viata, unul dintre momente fiind cand fiul cel mic a reusit sa-si ia bacul dupa mai multe incercari esuate.
'Gigi e nevinovat' Alexandra Becali, mama patronului de la Steaua, a fost pentru prima data la slujba de duminica fara fiul ei Imbracata complet in negru, trista si ingandurata, mama lui Gigi Becali a fost, ieri, la slujba de duminica, fara fiul ei, care se afla in inchisoare.
Jim Drummond, un pilot naval si constructor de nave maritime, in varsta de 22 de ani, si-a folosit experienta pentru a transforma un remorcher scos din uz intr-o casa confortabila, pe care o impartea cu mireasa de 18 ani Dianne si cu fiul lor.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. Descoperirea macabra a fost facuta de tatal tanarului, care si-a gasit fiul zacand intr-o balta de sange, cu un cutit infipt in spate. ... Fiul unui ofiter SRI a fost ucis.
Fiul unor militari din cadrul unitatii 01824 Campia Turzii are nevoie de ajutorul nostru (Auto:
Lasind la o parte legalitatea sau ilegalitatea, faptul ca CJ-ul pe care il conducea dadea bani Directiei de drumuri conduse de fiul sau si de acolo, chiar si indirect, o buna parte din fonduri ajungeau la firmele pe care le controleaza, nu prea e o chestie morala.
sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. ... - Ce faci ca fiul tau sa ajunga un mare pianist? - Fiul meu, Iulian Ochescu, are grija de propriul sau destin, are 17 ani si are gusturile lui proprii, este consecvent cu muzica clasica.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Un preot, sotia lui si fiul lor si-au pierdut viata in urma accidentului, in Plopeni. ... Preotul George Mihoc avea 69 de ani, iar fiul lui 27 de ani.
Dumitrache a mai precizat ca, pentru Senat, si-a depus dosarul de candidatura actualul senator Ion Mihai Dumitrescu, fostul presedinte al PNL Dambovita pana anul trecut cand dupa alegerile europarlamentare si-a dat demisia din functie din cauza rezultatelor slabe obtinute de filiala judeteana, iar pentru Camera Deputatilor, si-au depus dosarele de candidatura actualul deputat Gabriel Plaiasu, precum si Marian Ionescu, Gheorghe Amuzan, Maria Cristea, Gabriel Grozavu, Ion Balas, Teodor Bate si Victor Nae.
google-analytics.com