Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (4.88 secunde)
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
BODRUM (cunoscut in istorie ca Halikarnas), locul de nastere al parintelui istoriei Herodot, ca si in cazul celorlalte orase colonizate inca din Antichitate, a suferit pierderi insemnate din ruinele anticului oras.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Româncele care lucreaza în Italia pot primi o indemnizatie de maternitate pentru perioada de absenta obligatorie, de cinci luni, egala cu 80% din salariu, doar daca aveau înainte de nastere un raport de munca în derulare pe baza caruia erau retribuite, potrivit datelor publicate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).Pentru a primi acest drept, lucratoarele care acorda asistenta familiala (menajere, îngrijitoare) trebuie sa fi contribuit la sistemul de protectie sociala cel putin un an în ultimii doi ani înainte de perioada de absenta obligatorie sau cel putin sase luni în anul precedent, în timp ce angajatele din sectorul agricol trebuie sa fi lucrat cel putin 51 de zile în anul precedent perioadei de absenta obligatorie, informeaza ANOFM, preluând date de la Ambasada României în Italia.
Recent, a avut loc atelierul "Incepe viata de mama cu dreptul" sustinut de Roxana Gabor-Iliescu si sprijinit de una dintre cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid.
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Mircea Diaconu are la dispozitie 5 zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara.
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... Intrebarile vizeaza strict cariera in fotbal a actualului tehnician de la Sahtior Donetk, nu si viata sa personala.
PSD ramane partidul cel mai afectat de migrarile alesilor locali. Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Experiente de dincolo de moarte: ... Adriana Toma) Potrivit studiilor si imaginandu-ne ca nu exista reincarnare, moartea pamanteana intervine atunci cand sufletul se desprinde de corp.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. ... Sa va zic direct, pentru mine, de ceva timp, subiectul Geoana nu mai exista.
Democrat-liberalii constanteni au fost instruiti sa faca pace, lucru insa destul de greu de realizat, in conditiile in care orgoliile sunt mari, si fiecare tabara formata chiar dinaintea demisiei lui Ion Popescu are alta conceptie despre presedintele ideal al organizatiei.
Este miscarea facuta de galateanul Petru Lificiu, care a demisionat in urma cu trei saptamani din functia de presedinte al Partidului Ecologist Roman, ramanand un simplu membru al PER, pentru ca ieri sa-si depuna oficial adeziunea la Organizatia Judeteana a Partidului Democrat.
In cele noua luni de sarcina orice femeie isi pune multe intrebari si cauta sa se informeze pentru a afla raspunsuri prin orice mijloace.
google-analytics.com