Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (3.71 secunde)
Catalin de 37 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, la scurt timp dupa ce acesta a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305. ... Catalin a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305, ce se afla parcata pe Sos.
Alexandru de 22 de ani, toti din Bucuresti, care, la data de 19.01.2011, prin demontare, au sustras radiatoarele de la un autoturism marca Dacia 1310, respectiv de la un autoturism marca Dacia 1300, ce se aflau parcate pe str.
de 17 ani, ambii din judetul Ilfov, care in noaptea de 27/28.02.2011, in jurul orelor 22.30, prin fortarea butucului portierei stanga fata, au patruns intr-un autoturism marca Dacia Logan parcat pe str.
Emil Boc, presedintele PD-l si primar al municipiului Cluj-Napoca, si-a vandut, in cursul anului 2007, masina personala "Dacia Solenza" si si-a cumparat in leasing un Peugeot 207.
In anul 2009 sau cel mai tarziu in 2010 Grupul Renault va lansa pe piata un model Dacia Logan 4x4. Este vorba despre Dacia SUV, o masina destinata atat drumurilor asfaltate, cat si celor neamenajate.
Dacia are succes in randul francezilor. ... Totodata, numai in august, Dacia a vandut peste 2.400 de automobile in Franta, detinand o cota de piata de 2,2%.
Automobile Dacia va lansa in 2008 un nou model, in doua volume, a declarat, directorul general al companiei, Francois Fourmont. ... Vanzarile Dacia la nivel mondial au crescut cu 12% in primele noua luni, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la peste 165.000 de unitati.
Vanzarile Dacia au crescut in primele cinci luni cu 16,6%, fata de perioada similara din 2007, la 103.423 de vehicule, a anuntat, vineri, proprietarul uzinelor pitestene, grupul francez Renault.
Dacia pregateste noi modele pentru 2012. ... Un monovolum, o utilitara si un model de dimensiuni mici destinat orasului sunt noile modele de serie pe care Dacia le va scoate pe piata in Europa.
Compania Dacia a anuntat astazi ca in semestrul al doilea al acestui an va lansa doua noi modele, respectiv Dokker, un vehicul polivalent si Dokker VAN, o furgoneta functionala, informeaza NewsIn.
Dacia a prezentat imagini noi cu Dacia Dokker, autoturism cu 5 locuri ce va fi disponibil in 2 variante: ... Fabricata in Maroc, Dacia Dokker ar putea ajunge pe piata la finele acestei luni, potrivit inautonews.com.
Pagubitii Dacia, cu jalba-n protap la alegerile liberalilor Alegerile au fost tulburate de un grup de aproximativ 30 de persoane, majoritatea in varsta, care purtau un afis cu insemnul: "Pagubitii Dacia".
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri sa achizitioneze 22 de autoturisme Dacia Logan, 1,6 Prestige16V, al caror pret de catalog este de 9.900 de euro bucata.
Pagubitii Dacia au protestat ieri in fata Ministerului Finantelor, fiind nemultumiti de forma proiectului de lege care ar trebui sa le acorde compensatii financiare.
Pe piata din Romania, Logan ocupa deja locul al doilea ca vanzari in gama de modele Dacia, totalizand 14.751 unitati vandute dupa numai trei luni de comercializare.
Clientii Concesiunii Trimarca Dacia-Renault-Nissan, situata pe Bd-ul Bratianu nr.251, la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, sunt supusi unui tratament de batjocura ce seamana mai mult cu un act de piraterie.
Dacia Logan a obtinut cel mai slab punctaj in cadrul celor mai recente teste efectuate de organizatia independenta europeana Euro NCAP, arbitrul securitatii active si pasive in sectorul automobilistic.
Premierul a vizitat standul Dacia, producator care a expus modelul Logan echipat cu motor Renault. La stand era afisata o harta cu amplasarea viitoarelor centre de colectii CKD ale Dacia in Romania, Columbia, Iran.
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
Tot la Salonul Auto de la Paris, Automobile Dacia si-a lansat ieri noul model Logan Break.
google-analytics.com