Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (3.81 secunde)
Salva indreptata contra lui Traian Basescu vine dupa ce persoane care au asistat la intrunirile electorale din mai multe localitati sustin ca liderul PD aduna nesperat de multi cetateni dornici sa-l vada si sa-l auda pe cel care lupta impotriva lui Nastase pentru jiltul Cotroceniului.
In schimb, liderul democrat Emil Boc afirma ca "politicienii trebuie sa primeasca o lectie de la cetateni pentru a se trece de la vorbe la fapte in privinta legii votului uninominal".
De ce cetatenii din Olimp platesc transportul dublu fata de cei din Mangalia, cu toate ca sunt cetateni ai municipiului Mangalia? ... Intotdeauna am sa las presa pe locul doi vizavi de cetateni...
Multi cetateni din vestul Europei inclina sa vada in cetatenii tarilor din est, recent primite in Uniune, tot emigranti, ceea ce este, cel putin formal, o eroare.
Dar presedintele-jucator a transformat Romania intreaga in parcul sau de distractii, rasucind si contorsionand intr-un montagne-russe ametitor legea fundamentala si aruncand in tunelul groazei pe milioanele de cetateni din aceasta tara. ... milioanele de cetateni romani.
Cele opt regiuni vor fi aceleasi ca si cele de dezvoltare existente astazi, vor avea cate un Consilu regional, cu buget propriu, cu cate un presedinte ales de cetateni, si cu opt prefecti numiti de guvern.
Asa cum cred in cetateni care sa aiba pretentii de la statul lor, cred intr-un stat de o fermitate moderna, care sa aiba pretentii de la cetatenii sai. ... De aceea, pentru fiecare dintre ele si pentru toate la un loc va invit sa va implicati ca niste cetateni activi.
Salut in mod special faptul ca guvernul a consfintit in cadrul acestei noi runde de negocieri cu FMI respectarea unui angajament pe care l-a facut fata de un numar foarte important de cetateni ai Romanieisi anume cresterea, o a doua transa a cresterii de salarii, din decembrie, salariile bugetarilor, un angajament politic pe care Guvernul l-a facut, un angajament justificat de situatia economica si sociala a Romaniei si salut faptul ca Guvernul se tine de cuvant si ca acest lucru va fi consacrat si in aceste negocieri cu FMI.
In al doilea rand pentru ca sunt anchetati simpli cetateni fara vreo functie. ... "Prin modul in care vedem ca au actionat procurorii in ultimele zile, si ma refer in special la intrebarea pusa unor cetateni, si anume, cu cine au votat, s-a violat secretul optiunii de vot.
Daca, spre exemplu, birourile de consultare pentru cetateni vor fi dispuse sa colaboreze la aceasta dezbatere si sa aduca cat mai multi cetateni si cat mai multe organizatii la dezbatere, atunci va fi cu atat mai bine, pentru ca nu ne putem baza numai pe grupurile Asociatiei Pro Democratia.
In calitate de cetateni americani loiali sintem alaturi de dumneavoastra in aceste vremuri greu incercate: ... In calitate de cetateni americani loiali vrem sa promovam cele mai bune relatii intre Washington, Bucuresti si Chisinau.
Presedintele trebuie sa medieze conflictele intre puterile statului, dar mai ales conflictele dintre stat si cetateni.
Rezultatul alegerilor reprezinta un masiv vot de blam impotriva regimului Iohannis, a carui esenta nu este altceva decat continuarea regimului Basescu, fata de care 7,4 milioane de cetateni si-au manifestat dezaprobarea la referendumul din 2012.
Eu sunt dispus sa imi asum demersurile care, in final, vor duce la o altfel de politica in Romania, o politica pentru cetateni, previzibila si transparenta.
UN GARANT AL CONTRACTULUI SOCIAL Principalul rol al unei Curti Constitutionale este acela de a-i apara pe cetateni impotriva efectelor unor legi care le incalca drepturile garantate de Constitutie ca lege a legilor.
Deputatii au fost de acord cu arendarea bunurilor agricole de catre cetateni straini. ... 16/1994, care va permite arendarea bunurilor agricole de catre cetateni straini, apatrizi sau firme straine, de la data intrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Vreme de 6 ani, multi dintre noi am incetat sa fim doar cetateni ai acestei tari si am devenit victime ale tulburarilor tale de personalitate, ale crizelor tale de nervi, ale sevrajelor tale, ale revarsarilor tale de ura, ale ticalosiei tale, ale incompetentei tale.
Liderul Uniunii a precizat ca, in 2003, la ultima revizuire a Constitutiei, au fost introduse prevederile ca, la alegerile locale si judetene, sa poata participa cetateni straini cu rezidenta in Romania.
Avalansa dezvaluirilor de fapte de coruptie in randul politicienilor a determinat, ca raspuns, cresterea procentului de cetateni care s-ar prezenta la vot. ... PSD ar aduna voturile a 24% din cetateni, iar pentru PRM ar vota 13%.
Prin urmare, pentru cazul celei mai populate tari a Uniunii Europene, Germania, avem cate un europarlamentar la 850.000 cetateni, iar in cazul Maltei cate un europarlamentar la fiecare 75.000 cetateni.
google-analytics.com